Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:48, 14. 10. 2011.

| Sport

Odbojkašice Studenta dočekuju Lazarevac

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_ok-nis-2
Odbojkaši Niša

Niške odbojkašice ugostiće ekipu Lazarevca u drugom kolu Prve lige u subotu, 15. oktobra od 16h u sali OŠ "Mika Antić". OK Niš gostuje Steriji.

Prvi put ove sezone pred svojom publikom Ženski odbojkaški klub Student igraće u drugom kolu Prve lige kada dočekuju ekipu Lazarevca. Niški tim nije imao sreće na startu Prve lige jer je gostovao u Lajkovcu ekipi Železničara koja je pred start prvenstva istakla kandidaturu za plasman u Superligu. Student je ubedljivo poražen sa 3:0 (25:09, 25:16, 25:10). A sada je prilika da zabeleže i prvu pobedu.

- Devojke se polako uigravaju. Sve dolazi na svoje, iako smo kasno počeli sa pripremama. Katarina Nejić se polako oporavlja od povrede. Nadam se pobedi protiv Lazarevca, ne poznajemo ekipu. Idemo, što bi se reklo, na slepo - rekla je Dragana Sekulović, trener Studenta.

Lazarevac je u prvom kolu poražen na svom terenu od Radničkog rezultatom 1:3 (24:26, 25:22, 25:27, 21:25).

Ostali parovi 2. kola:

15.10. u 19h Jedinstvo (SP) - Železničar (Lk)
15.10. u 19h Crnokosa - Smeč 5
15.10. u 20h Klek - Poštar 064
16.10. u 17h Radnički - MD Zrenjanin
16.10. u 18h Gimnazijalac - Novi Sad


Odbojkaši Niša nadaju se drugoj pobedi

Posle maksimalne pobede nad Novim Sadom, odbojkaši Niša zauzeli su lidersku poziciju zbog najboljeg poen-količnika. A niški tim želi da ostane na toj poziciji bar i posle drugog kola kada gostuje ekipi Steriije iz Novog Beograda koja je u prvom kolu izgubila od Borca sa 3:1.

- Nadam se da ćemo pobediti pošto je ekipa Sterije i dalje bez potrebnog iskustva za Prvu ligu. Ne znamo ih najbolje jer su igrali prošle godine u rangu niže, ali su naši treneri odlično odradili svoj posao i došli do snimka sa utakmicama rivala. Imaćemo informacije i mislim da ćemo nastaviti kako smo i počeli, pobedom. Naše je da iskoristimo što su novi u ligi i da im pokažemo da gde im je mesto - rekao je uz osmeh Milan Kostadinović, libero Niša.

Ekipi će se priključiti i Dejan Milanović, koji je bio povređen, ali najverovatnije neće zaigrati. Meč u dvorani Vizura na Novom Beogradu je u subotu, 15. oktobra od 19h.

Ostali parovi 2. kola:

14.10. u 19h Spartak - Borac
15.10. u 16h Novi Sad - Novi Pazar
15.10. u 17h Smederevo - Dunav Volley
15.10. u 19h Obilić - Jagodina
16.10. u 17h Đerdap - VGSK

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: