Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:41, 21. 10. 2021.

| Sport

Odbojkašice Studenta završile nastup u Kupu

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
ŽOK Student
Ekipa iz Niša više od osmine finala nije mogla; Ilsutracija; ŽOK Student

Nisu uspele odbojkašice Studenta da pruže jači otpor ekipi TENT-a u osmini finala Kupa, pošto su Obrenovčanke slavile rezultatom 3:0 (25:6, 25:7, 25:13).

Ekipa iz Niša, koja se takmiči u Drugoj ligi Istok, samim dolaskom do 16 najboljih ekipa ostvarila je veliki uspeh. Protiv tima koji predstavlja godinama unazad jednu od najboljih ekipa u Srbiji, odbojkašice Studenta nisu mnogo toga mogle na terenu. Kvalitet i iskustvo bili su na strani TENT-a, dok je odbojkašicama iz Niša preostalo da se zalaganjem i borbom za svaku loptu predstave u najboljem svetlu.

U prva dva seta apsolutni favorit na ovom meču protivniku nije dozvolio ni da osvoji dvocifren broj poena (25:6, 25:7). U trećem setu su se odbojkašice Studenta malo opustile na terenu pa su uspele da pruže jači otpor, ali i pokažu da je pred njima u narednim godinama svetla budućnost (25:13).

Još ranije su iz niškog kluba najavili da je ove sezone cilj ulazak u viši rang takmičenja, a u prilog tome ide i dobar start u šampionatu i pobeda nad Jagodinom, dok će u 2. kolu, već za vikend, gostovati u Knjaževcu.

Podsetimo, plasman u četvrtfinale Kupa izborili su odbojkaši Niša koji su savladali ekipu Karađorđe iz Topole rezultatom 3:1

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: