Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:40, 20. 11. 2021.

| Sport

Odbojkašima Niša pripao samo jedan set protiv Crvene zvezde

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
OK NIŠ
Niški tim ostao na samom dnu tabele; Ilustracija; foto: Vanja Kesar /JV

Još jedan poraz pretrpeli su odbojkaši Niša, koji su u 8. kolu Superlige poraženi od Crvene zvezde rezultatom 3:1 (25:22, 25:18, 22:25, 25:17). Nišlije su tako ostale na samom dnu tabele, sa svega tri osvojena boda.

Pojačani novim igračima, izabranici Dragana Svetozarevića pružili su mnogo jači otpor crveno-belima nego u mečevima četvrtfinala Kupa, kada je Crvena zvezda u oba meča slavila maksimalnim rezultatom. U prvom setu rezultatski egal viđen je do rezultata 12:12, ali su onda postepeno pojačavali tempo i došli do prednosti (25:22).

Drugi deo apsolutno je pripao odbojkašima Zvezde koji su od starta tog dela imali rezultat na svoj strani i bez većih problema uspeli da dupliraju prednost (25:18). Treći set bolje započinju gosti, crveno-beli su uspeli da se vrate, ali ne i da završe meč u tri seta, pošto su razigrani Mohamed i Jelić smanjili rezultat na 2:1 u setovima (22:25).

Ipak, da će sva tri boda ostati u Beogradu odbojkaši Crvene zvezde stavili su do znanja odmah na startu četvrtog seta i rutinskom igrom priveli meč kraju (25:17).

Niška ekipa će šansu da prekine seriju poraza imati u sledećem kolu, kada će u hali ”Čair” gostovati tim Mladog radnika.

Superliga 8. kolo: Crvena zvezda - Niš 3:1 (25:22, 25:18, 22:25, 25:17)

Dvorana: USC Voždovac;

Sudije: Balandžić - Zotović;

Crvena zvezada: Milić 5, Jevtić, Tadić 9, Daca 7, Nikolić, Aresnoski 2, Popović, Ristić 18, Meljanac 24, Milenković, Andonović 5, Ilić;

Niš: Mašulović 9, Savić 7, Jović, Đokić, Konstadinović, Živanović 4, Mustafa 10, Cvetanović, Jelić 14, Raoš, Jovanović, Mohamed 16;

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Kuzman

    14:48 // 20. 11. 2021.

    Tepacu igraca,odbornice,nasilnice moze ostavka,ostavka,ostavka,inace to ste trebali jos prosle godine da date,a da ne pomenjemo to sto mi malobrojni ljubitelji niskog sporta jos mnogo pre incidenta gledali kako urlate i vredjate igrace

    • VAR tehnolog

      08:23 // 21. 11. 2021.

      Mora u paketu, sa tepacem da ode i Pesic ! Njih ne interesuju rezultati, ljudi ,igra, vec samo da se ogrebu od prodaje nekog igraca ! Favorizuju decu iz podmladka, ciji su roditelji "nesto", a jure onu talentovaniju! Napolje,bre, nije vam ovo tatkovina !

    • Petar

      10:37 // 21. 11. 2021.

      Ti se brate razumes u sve! Svi sportovi su ti poznati!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: