Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 8. 12. 2011.

| Sport

Odbojkaški klubovi i dalje bez dovoljno treninga

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok nis, trening
Odbojkaši Niša na treningu

Odbojkaši Niša ove nedelje imali samo 3 sata treninga, a u petak, 9. decembra dočekuju Novi Pazar u 10. kolu Prve lige. Odbojkašice Studenta sa 2 sata treninga gostuju u Kragujevcu.

Problemi odbojkaških klubova se nastavljaju. Ni muški ni ženski klub nemaju dovoljno termina za takmičenje u Prvoj ligi, pa se u tome sigurno može naći razlog i loših rezultata, ali i povreda. Jedna odbojkaška utakmice može da potraje i preko dva sata, a samo za zagrevanje igrača pred meč potrebno je sat vremena. A samo sat vremena po tri puta nedeljno odbojkaši Niša dobiju za treniranje i spremanje za teške utakmice. Rezultati loši, igrači se povređuju, a svi samo razmišljaju o terminima.

- Ne očekujem ništa od utakmice sa Novim Pazarom. Ne mogu da očekujem jer smo ove nedelje imali samo 3 sata treninga ukupno. Peđa Pržić je povredio prst, a Dejan Milanović ima povredu leđa i to je sve zbog nedovoljne pripreme. Meni je sada najvažnije da se igrači ne povređuju, a siguran sam da će protiv Novog Pazara dati sve od sebe - rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

Odbojkaši Niša imaju niz od 8 poraza pošto su samo u prvom kolu upisali trijumf. U 10. kolu Niš će u petak, 9. decembra od 18:30h u sali OŠ "Mika Antić" ugostiti Novi Pazar koji ima 6 pobeda i 3 poraza.


Odbojkašice Studenta ove nedelje samo 2 sata treninga

U goroj situaciji od odbojkaša Niša su odbojkašice Studenta pošto ove nedelje imaju samo 2 sata treninga. U ponedeljak i utorak nisu trenirale, a juče i danas imaju po jedan sat termina. Odbojkašice Studenta će u 10. kolu gostovati ekipi Smeča 5 koji je trenutno 6. na tabeli.

- Smeč je malo oslabljen tim, ali ni mi nismo u punoj formi. Imamo samo 2 sata treninga ove nedelje i sa tim ne možemo dobro da se spremimo. Ovo je zločin sa predumišljajem. Znam da će devojke biti borbene i da će dati sve od sebe. Ostaviće srce na terenu - rekla je Dragana Sekulović, trener odbojkašica.

Student zauzima 10. poziciju sa 2 pobede i 7 poraza, a ukupno ima 7 poena. Meč u Kragujevcu je na programu u petak, 9. decembra od 19h. Direktor i jedan od trenera ove ekipe je naš proslavljeni reprezentativac Dejan Brđović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: