Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:02, 21. 10. 2013.

| Sport

Odličan vikend pirotskih sportista

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
kk-pirot.jpg

Ovog vikenda pirotski klubovi zabeležili su odlične rezultate, a pobede su upisali košarkaši, rukometaši i fudbaleri Radničkog, dok su omladinci odigrali nerešeno, iako su do poslednjeg minuta imali prednost.

Omladinci Radničkog u drugom meču zaredom ostali su bez tri boda pošto je sudija u poslednjem minutu svirao penal za protivničku ekipu. Radnički je protiv Brodarca poveo golom Mačića, posle lepe akcije. Činilo se da će ceo plen ostati u Pirotu ali je glavni sudija u bukvalno poslednjem minutu svirao penal za goste iz Novog Beograda.

- Ponovila se priča iz prošlog kola kada smo imali prednost i onda primili gol sa 11 metara na kraju. Nemam šta da zamerim svojim igračima. Svaka čast i njima i igračima Brodarca na pruženoj igri. Sledeće nedelje gostujemo OFK Beogradu i nadam se da možemo da ostvarimo dobar rezultat - kaže trener Andrej Raičević.

U derbiju desetog kola Srpske lige Radnički je savladao Sinđelić sa 1:0. Meč je rešen već u 15. minutu, kada je posle lepe akcije gol protiv svog nekadašnjeg tima postigao Aleksandar Stojković.

- Odlična utakmica. Sinđelić je pokazao da će igrati sve bolje i bolje. Pobeda dosta znači jer nastavljamo kontinuitet dobrih rezultata - rekao je Stojković, strelac jedinog pogodka.

Do kraja meča publika, među kojom je bilo i dosta Nišlija, mogla je da vidi tvrd meč bez puno šansi ali sa dosta trčanja.

- Meč je bio pravi derbi, bez puno šansi jer se igralo na rezultat. Nadam se da će tim sada izgledati mnogo profesionalnije. Jeste zaostatak za Radničkim sada veliki, ali mislim da mi možemo mnogo bolje. Nema predaje i idemo dalje - kaže Slobodan Halilović koji je na nedeljnom meču debitovao na klupi Sinđelića.

Košarkaši Pirota savladali su u Šapcu istoimeni tim sa 79:77 i tako ostvarili vrednu pobedu u prvenstvu. Pobeda je još vrednija kada se zna da je ovo Šapčanima prvi poraz na domaćem terenu posle dve godine. Najbolji u pirotskom timu bio je Mukanović koji je na kraju imao indeks korisnosti 31. Sledeće nedelje u Pirot dolazi ekipa Beovuk 72.

U derbiju trećeg kola druge lige za rukometašice u kome su se sastale dve neporažene ekipe Crveni krst i ŽRK Pirot pobedu je ostvario pirotski tim sa 26:21 i time se osamostalio na prvom mestu.

Sledeće nedelje Piroćanke dočekuju Knjaževac.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: