Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 30. 3. 2018.

| Sport

Odložena utakmica niškog Mašinca zbog reprezentacije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Masinac-Crvena-zvezda-foto-Vanja-Keser
Mašinac trenutno na 4. poziciji Superlige; foto: Vanja Keser

Obaveze ženske seniorske i omladinske reprezentacije Srbije odložile su meč 8. kola Superlige u kom je trebalo fudbalerke niškog Mašinca da dočekaju kruševački Napredak.

Odloženi meč 8. kola koji je trebalo da bude igran u nedelju opet je odložen, ali ovog puta zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo seniorske i kvalifikacionog turnira za Evropsko prvenstvo omladinske reprezentacije. Mašinac ima dve reprezentativke u "A" selekciji - Milicu Stanković i Aleksandru Lazarević i tri u U19 reprezentaciji - Isidoru Vučković, Andrijanu Pejčić i Maju Ćirić.

Mi smo hteli da igramo, bili smo spremni, ali u dogovoru sa Napretkom, koji takođe ima fudbalerke i u seniorskoj i omladinskoj selekciji, meč je odložen - rekao je Perica Krstić, sportski direktor i trener Mašinca.

Umesto u nedelju, 1. aprila, utakmica je na programu 10. aprila.

Posle nepotpunog 13. kola niški tim je četvrti na tabeli i sa šansama da obezbedi plej-of, a još čeka da se potvrdi odluka komesara za takmičenje Superlige Srbije za žene Momčila Marića da bude registrovana pobeda od 3:0 u duelu Mašinca i Spartaka, koji je trebalo da bude igran 17. marta, ali nije jer se Subotičanke nisu pojavile.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: