Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:09, 29. 3. 2012.

| Sport

Održana Izborna skupština Mašinca

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zfk masinac, grupna fotografija

Na sednici Skupštine usvojen novi statut, izabrano novo rukovostvo i odlučeno da se iz naziva kluba izbriše ime sponzora.

Na stadionu na Delijskom Visu održana je 15. Izborna skupština Ženskog fudbalskog kluba Mašinac. Najuspešniji klub u ženskom fudbalu u Srbiji, ali i šire, napunio je ove godine 42 godine postojanja i za to vreme je u Niš donosio 24. puta pehar šampiona države i 15 puta trofej Kupa. Uspesi su prva asocijaca na ovaj niški kolektiv, a druga bi sigurno bila odlična organizacija i podela rada.

Skupštini su prisustvovala 42 člana od 55 koliko ih ima, a prva odluka je bila imenovanje nove uprave. Za predsednika Upravnog odbora izabran je dosadašnji predsednik Milutin Gašević, direktor Preduzeća za puteve Niš. On iz opravdanih razloga nije bio na Skupštini, ali je pročitan i usvojen njegov predlog da članovi Upravnog odbora budu Perica Krstić, Dragoslav Bošković, Slobodan Marković, Zvezdan Gavrilović, Dragiša Janković i da sedmo mesto bude prazno za sada.

Za generalnog sekretera kluba ponovo je izabrana Emilija Arsić, koja će sa predsednikom Upravnog odbora biti zadžena za zastupanje kluba.

Jedna od odluka bila je da se iz dosadašnjeg imena Ženski fudbalski klub Mašinac PZP izbriše ime sponzora zbog finansijskih problema u kom se nalazi to preduzeće.

Ono što je jako važno, članovi Skupštine usvojili su novi Statut kluba koji je u skladu sa Zakonom o sportu i prema kom će se Mašinac registrovati kao sportsko udruženje u Agencijiza privredne registre. Statut stupa na snagu za osam dana, a pretpreo je male izmene u odnosu na prošli.

Fudbalerke Mašinca imaju nedelju dana pauze u prvenstvu, a naredni meč odigraće 8. aprila kada gostuju Novom Bečeju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • n c z

    03:19 // 3. 4. 2012.

    zvezda

  • grobari jug

    03:18 // 3. 4. 2012.

    perice lopove!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: