Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 3. 4. 2019.

| Sport

"Orlovi" dočekuju Brazil u "Čairu" bez Mladena Kocića

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Futsal reprezentacija
Futsaleri Srbije poslednji put nastupali u "Čairu" pre godinu i po dana; foto: Vanja Keser

Kao događaj koji će ostati upisan u istoriju srpskog futsala i pravi spektakl, opisuju u Fudbalskom savezu Srbije prijateljske mečeve “orlova” sa Brazilom, od kojih se jedan igra i u hali “Čair”, 10. aprila. Selektor Goran Ivančić saopštio je na koga računa za predstojeće duele, ali među njegovim izabranicima nema standardnog reprezentativca, Nišlije Mladena Kocića.

Iako u zvaničnom saopštenju FSS-a nije obrazloženo zašto će Srbi protiv jednog od najboljih timova sveta biti uskraćeni za pomoć jednog od najboljih futsalera, brojni mediji pišu kako je reč o nesuglasicama sa selektorom.

Neće u timu biti popularnog Cipija, ali hoće Veroljuba Vukadinovića, igrača niškog Kalče i jednog od 5 igrača na spisku koji nastupaju za domaće ekipe. Tu je od južnjaka i prvi golman “orlova” Prokupčanin Miodrag Aksentijević.

Sem dvojice futsalera sa juga Srbije na Ivančićevom spisku su još golmani Ekonomca Aleksa Antonić i Vladan Koljajić. Tu su i Strahinja Petrov, Marko Radovanović, Denis Ramić, Miloš Simić, Stefan Rakić, Dragan Tomić, Marko Pršić, Jovan Lazarević, Vladan Vesić, Slobodan Rajčević i Nikola Matijević.

O snazi gostujuće reprezentacije najbolje govore rezultati u dvomeču sa aktuelim evropskim prvakom Portugalijom, kojoj su dali 10 golova, a prilimi samo jedan. Uz to, Brazil stiže u Niš kompletan, ispričao je selektor Srbije i radi se o veoma moćnoj reprezentaciji.

Iz ova dva meča možemo mnogo da naučimo. Želimo da se merimo sa najboljima, da igramo sa najboljima, tako je i bilo, jer smo već imali provere protiv Rusije, Portugala, Irana, sada Brazila... Ostaje nam samo još da igramo protiv Argentine od top selekcija – jasan je Ivančić.

Brazilci u Srbiju stižu 8. aprila, kažu u FSS-u i odmah dolaze u Niš, a istog dana će se i domaći tim okupiti u Staroj Pazovi.

Podsetimo, utakmica u Nišu igra se 10. aprila od 18 sati. Cena ulaznice za tribine je 100 dinara, a za parter 200 i ona se može nabavatina prodajnim mestima Ticketline-a u Beogradu i preko sajta ovog distributera, dok je ranije najavljeno da od sutra, 4. aprila, kreće prodaja i na biletarnici hale “Čair”.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: