Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:53, 14. 2. 2018.

| Sport

Osam ekipa u borbi za “Žućkovu levicu”, Zvezda brani trofej

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
800x600-Crvena-zvezda-Kup-Koraca-foto-JV-Vanja-Keser
Zvezda brani trofej osvojen prošle godine; foto: Vanja Keser

Za trofej namenjen pobedniku nacionalnog Kupa na Kupu Radivoja Koraća od četvrtka, 15. februara do nedelje, 18. februara u hali “Čair” u Nišu boriće se Crvena zvezda, Partizan, FMP, Mega Bemaks, Borac, Metalac, Zlatibor i Dinamik.

Završni turnir Kupa, koji se 14. put odigrava u Nišu, otvoriće ABA-ligaš FMP protiv Metalca iz Valjeva, koji se na ovo takmičenje plasirao kao finalista drugog stepena Kupa. Nakon tog meča, od 19:30 igraju branilac titule Crvena zvezda i Borac iz Čačka.

Naš cilj se zna, odbrana trofeja od prošle godine, i spremaćemo se od utakmice do utakmice jer je takav format takmičenja. U svaku utakmicu ulazićemo ozbiljno i maksimalno motivisano jer je kup specifično takmičenje, ali ponavljam želimo da osvojimo još jedan trofej - rekao je Branko Lazić, kapiten crveno-belih za sajt Zvezde.

kup-radivoja-koraca-partizan Polufinalni mečevi na programu su 17. februara od 17 i 21 sat; foto: Vanja Keser

U petak se igraju druga dva četvrtfinalna susreta, a od 17 sati se igra repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala - Mega Bemaks protiv beogradskog Dinamika. U 19:30 Partizan će igrati protiv Zlatibora iz Čajetine.

Prošle godine smo poraženi u finalu. Ove godine krećemo protiv ekipe Zlatibora, svakako da nijedna ekipa nije slučajno u Nišu. Favoriti smo u toj prvoj utakmici, posle petka ćemo razmišljati kako doći do finala, a cilj je naravno, borba za trofej - rekao je trener crno-belih Nenad Čanak za sajt Partizana.

Polufinalni mečevi na programu su 17. februara od 17 i 21 sat, dok će se finale igrati dan kasnije od 21 sat.


Karte u prodaji, pojedinačne ulaznice samo na dan utakmice

Prodaja kompleta karata je počela, a za tribine je za sva četiri dana potrebno izdvojiti 2.000 dinara, dok je za parter cena kompleta 4.000.

Dnevne ulaznice za četvrtfinala biće u prodaji na dan utakmice na biletarnici hale "Čair", kao i pojedinačne za polufinala i finale.

Cene za četvrtfinala su 500 dinara za tribine i 1.000 za parter, za jednu polufinalnu utakmicu ljubitelji košarke moraće da izdvoje po 700 dinara za tribine, a za parter 1.200, dok je ulaz na finale 1.000 dinara za tribine i 2.000 za parter.


Rigorozniji pretresi zbog veće bezbednosti

Organizatori uveravaju da će pretresi na ulazu u nišku halu “Čair” biti mnogo detaljniji, kao i da neće biti propusta kada je reč o ulaženju bez karata.

Predsednik Regionalnog košarkaškog saveza istok Uroš Parlić poručuje svima koji planiraju da dođu i pogledaju neku od utakmica da dođu najmanje sat vremena ranije u halu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    22:12 // 14. 2. 2018.

    Danas je objavljeno da se fajnal for Jadranske lige igra u Beogradu!
    Nama bezvredan kup,koji niko u Srbiji nije zainteresovan da organizuje,Bgd- utakmice najboljih klubova bivse Juge!
    Kao i uvek,ista prica!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: