Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:53, 30. 4. 2017.

| Sport

Oslabljena Naisa bez šanse protiv Medicinara

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Do kraja plej-ofa ostalo je još 2 kola; foto: Vanja Keser
Do kraja plej-ofa ostalo je još 2 kola; foto: Vanja Keser

Još jednom je niška Naisa pokazala da bez najbolje igračice Katarine Radović teško može da se suprotstavi nekoj od jačih ekipa rukometne Superlige. Tako su one u 4. kolu plej-ofa u sali Osnovne škole “Mika Antić” izgubile rezultatom 23:31 od Medicinara, ekipe kojoj nakon ove pobede nedostaje bod za osvajanje šampionske titule.

Nakon odlaska Dee Aleksić, Katarina Radović ostala je najbolja igračica na poziciji beka i najčešće je vodila svoju ekipu do pobeda. Tako se i ovog puta njeno odsustvo zbog povrede, koju nije bilo moguće sanirati, kako su se u klubu nadali, i te kako osetilo.

Tokom prvog poluvremena Nišlijke su igrale slabo i sa određenom dozom poštovanja prema protivniku, te su uspele da daju svega 9 golova. U nastavku su se oporavile i u određenim trenucima pokazale i da mogu da pariraju lideru tabele, ali to nije bilo dovoljno da meč uđe u malo uzbudljiviju završnicu.

I trener Naise Svetislav Jovanović ocenio je da bez Radovićeve ne mogu da pariraju timovima poput Bekamenta i Medicinara, a izdvojio je prikazanu igru nekoliko rukometašica svog tima.

Katarina Tanasković je u drugom poluvremenu pokazala da može da se računa na nju. Tu je i Marija Filipović, koja je ipak krilo, pa igra koliko joj se dozvoli. Milena Milojević je pokazala da je dobro pojačanje, a Andrijana Tatar je dobro odigrala odbranu - rekao je Jovanović.

Sledeći na redu je revanš četvrtfinala Kupa, koji će Naisa igrati u Jagodini protiv istoimenog tima. Podsetimo, niški tim je prvi meč u hali “Čair” dobio relativno ubedljivo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: