Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:13, 4. 5. 2018.

| Sport

Oslabljeni Nais veruje u pobedu nad Vojvodinom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais vaterpolo
Vojvodina je na 3. poziciji u Superligi sa 13 bodova, a Nais na pretposledenjem sa 4 boda; foto: Vanja Keser

Po četvrti put ove sezone sastaće se Vojvodina i Nais, ovog puta u meču 7. kola Superlige, a ta utakmica je zakazana za subotu, 5. maj od 20 sati na bazenu “Čair”. Iako su Novosađani favoriti zbog mnogo boljih rezultata u najjačem domaćem šampionatu, Nišlije smatraju da mogu do pobede, iako su oslabljeni.

U Naisu neće moći da računaju na Nemanju Šilja zbog crvenog kartona dobijenog na meču u Kragujevcu i Tihomira Živića zbog povrede, a pod znakom pitanja je i nastup Marka Pavičića. Takođe, trener Stefan Luković neće predvoditi svoj tim na ovom meču.

U prethodnim duelima svaki od timova trijumfovao je kod kuće, a verovatno najznačajniji meč bio je onaj u četvrtfinalu Kupa, kada je trijufovao Nais. Oba tima promenila su trenere od tada, ali u niškom timu kažu da se u igri nije mnogo štošta promenilo, te da znaju šta da očekuju.

Ipak, Novosađani su u uzlaznoj formi, objašnjava kapiten Igor Lazić pa će njegovom timu biti teže nego u prethodnim okršajima, iako idu na tri boda.

Očekivanja su kao i uvek na našem bazenu, a to je da damo svoj maksimum ma protiv koga igrali i koliko god on favorit na pairu i po stanju na tabeli bio. Pokazali smo da sa Vojvodinom možemo da igramo i da možemo da pobedimo. Tako ulazimo u utakmicu, tako se spremamo na treninzima, tako da idemo maksimalno, pa ćemo da vidimo dokle ćemo da doguramo - kaže Lazić.

Kada je reč o duelima sa Vojvodinom raspoloženje u Naisu uvek je na visokom nivou, priča zamenik kapitena Dragan Milošević, mada u ovaj duel ulaze sa problemima.

Nema nekih nepoznanica velikih, igrali smo veliki broj utakmica sa njima. Znamo odakle nam prete, znamo šta treba da radimo, daćemo svoj maksimum. Iskoristio bih priliku da pozovem ljude da dođu u što većem broju da nas podrže u subotu, jer će nam njihova podrška stvarno puno značiti i doprineti da pružimo što bolju partiju - priča Milošević.

Aduti “Voše” su kontranapadi, igra na 2 m, ali i juniorski reprezentativac Dragoljub Rogač i povremeni igrač seniorskog nacionalnog tima Marko Ćuk.

Ulaz na utakmicu je, kao i uvek, besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: