Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:53, 26. 4. 2018.

| Sport

Oslabljeni Radnički putuje na megdan Partizanu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Partizan
"Respektujemo ih i ništa više od toga"; foto: Vanja Keser

Aktuelni šampion Srbije Partizan, koji ima minimalne šanse da to i ostane nakon ovogodišnje Superlige, dočekaće danas Radnički. U utakmici 3. kola plej-ofa niški fudbaleri veruju u novi podvig, mada nekoliko prvotimaca neće nastupiti, pa šef struke Dragan Antić najavljuje da će dati šansu mlađim fudbalerima.

Dve ekipe su igrale dva puta ove sezone i oba puta slavio je domaćin. Svesni su u niškom sastavu da će Partizan dati sve od sebe da im se revanšira za poraz od pre dva meseca, ali i da je crno-belima u ovom trenutku bitnija borba u Kupu.

Aleksandar Subić i Riota Noma sigurno neće nastupiti na meču, navodi Antić, a pod znakom pitanja su zbog povreda i Saša Stojanović i Marko Mrkić.

Idemo u Beograd da pokušamo da se nadigravamo sa Partizanom. Još uvek sam u dilemi oko sastava za ovaj susret, ali ko god da izađe na teren pružiće svoj maksimum. Sigurno ću odmoriti neke od najvažnijih igrača, pa će i ovi mlađi dobiti priliku da se dokažu u okršaju sa aktuelnim šampionom - rekao je Antić.

Fudbaleri su optimistični, pa Dušan Mićić kaže da Radnički Partizan “respektuje i ništa više od toga”, dok je Nikola Aksentijević siguran da meč mogu da završe “sa uzdignutim glavama”.

U Partizanu sam proveo lepe godine i volim kada imam priliku da igram protiv njega. Igraćemo na odličnom terenu, u pravoj fudbalskoj atmosferi i ja sam ubeđen da mi imamo kvalitet da ovaj meč završimo sa uzdignutim glavama. Odlično ih poznajemo, izanalizirali smo ih do tančina i znamo gde i kako trebamo da ih napadanemo - jasan je Aksentijević.

Nišlije se nalaze na četvrtoj poziciji Superlige sa 28 bodova, dok je Partizan na drugom mestu sa 9 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu.

Početak utakmice zakazan je za 18 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    20:48 // 26. 4. 2018.

    Od cega li ih odmaras?Dal igraju ligu Sampiona,domaci kup i prvenstvo?

  • GARI

    16:32 // 26. 4. 2018.

    Možete samo da sanjate, makar i bod !!!! Najgori Radnički u istoriji kluba !!!!

    • djoka

      18:01 // 26. 4. 2018.

      najgori zato sto im je Zvezda uzela 9 bodova, a Partizan samo 3?! Pa, veceras ce na tome i da ostane...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: