Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 3. 3. 2017.

| Sport

Oslabljenoj Naisi potrebna jaka podrška navijača

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa
I Radovićeva povređena, ali će biti u sastavu; foto: Vanja Keser

Ukoliko opravdaju ulogu favorita i pobede beogradski Junior u subotu 4. marta u hali “Čair”, rukometašice niške Naise će osigurati sebi plasman u plej-of i evropsko takmičenje. Utakmica je na programu u 18:30, a podrška sa tribina će im biti prekopotrebna.

Nakon bolnog poraza u prošlom kolu, kada su zbog grešaka u poslednjim minutima izgubile i tako ispustile priliku da “posao” završe ranije, najviše se spremaju na psihičkom planu.

Trener domaćih Svetislav Jovanović računa i na to da su Beograđanke znatno oslabljene u odnosu na 1. deo sezone.

Ovu nedelju smo iskoristili da pokušamo da ispravimo neke greške. Rad nije bio previše jak, pre svega zbog povreda, ali pokušavam što više da spremim ekipu za Junior. Ostali su bez par igračica, ali oni su jedna mlada i perspektivna ekipa, devojke koje žele da napreduju u rukometu i sigurno da neće biti lako - kaže Jovanović.

Junior je u jesenjem delu sezone iznenadio Naisu koja je bila favorit što daje dodatni motiv Nišlijkama. Sa druge strane, Beograđanke su u lošoj situaciji jer su 8. od 10 ekipa u Superligi, pa još nisu osigurale opstanak.


Dea Aleksić ipak otišla iz kluba

Igračica koja je dosta doprinela uspehu Naise ove sezone Dea Aleksić, napustila je ovaj klub. Karijeru će nastaviti u Španiji. Njen ugovor bio je otvoren za odlazak iz kluba ukoliko nađe angažman u inostranstvu, što se i desilo.

Pre mesec dana ona je podnela zahtev za raskid ugovora, ali tada je sve još bilo otvoreno. Trener niškog tima Svetislav Jovanović se nalazi u nezgodnoj poziciji jer je računao na nju, koja je na poziciji beka dosta značila.

Ona je to svoje pravo iskoristila. Možda je malo nekorektno ispalo jer se to nije desilo na pauzi između polusezona. Ja to nisam znao jer ne učestvujem u sastavljanju i potpisivanju ugovora - kaže Jovanović.

Rukometašica će igrati za Halvetia Alcobendas, tim koji se ove sezone takmičio u evropskom Kupu izazivača, ali je trenutno u lošoj formi, pa traže rešenje za izlazak iz krize. Aleksićeva se pridružila Marijani Tanić koja je zimus stigla iz šabačkog Medicinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Navijac

    14:40 // 3. 3. 2017.

    U pravu je Beli da nije korektno, ali on je birao igrace...Sad da povede racuna koga dovesti za sledecu sezonu, ima u Srbiji dobrih igraca. Samo treba uklopiti ekipu, Inđija je prošle godine napravila opasan uspeh jer su igračice imale dobru energiju, tako nesto treba praviti a ne tražiti bekove pucače. Navijamo i dalje za Naisu!

    • Nikola

      15:09 // 3. 3. 2017.

      Idemo Naisaaa, bice bolje

    • juventus

      15:51 // 3. 3. 2017.

      Pa,nije do trenera da pravi ugovore sa igračima, niko nije mogao da zna da ce Dea da ode, taman je krenulo onako kako treba. Sad nam treba ,,pametan,, igrač

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: