Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:48, 17. 11. 2018.

| Sport

Osma pobeda u nizu odbojkaša Niša

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
ok nis, tim, foto jv vanja keser
Osma "recka" u nizu; foto: JV / Vanja Keser

Nastavili su odbojkaši Niša sa pobedničkom serijom pošto su i u 9. kolu Prve lige upisali trijumf i to na svom terenu u sali Osnovne škole "Mika Antić" protiv Borca iz Starčeva (3:0). Do nedelje uveče Nišlije su na deobi prvog mesta.

Odbojkaši Niša zabeležili su i osmu "recku" u drugom rangu takmičenja, a ovo je šesta pobeda maksimalnim rezultatom. Bilo je 3:0 (25:23, 25:23, 25:17) za domaćina.

U prvom setu je većim tokom bilo izjednačeno i nijedna ekipa nije došla do većeh vođstva od plus 1 do trenutka kada su gosti iz Starčeva poveli sa 22:19. Nišlije nisu dozvolile da Borac osvoji set i serijom 6:1, koju je odličnim poenima vodio Tores, Niš je preokrenuo i osvojio prvi set sa 25:23.

I drugi set je protekao u rezultatskoj "klackalici", a izjednačenost je preokinuo domaćin kada je na tehnički tajm-aut otišao sa prednošću od 12:9. Usledila je ponovo izjednačena igra do finiša seta, ali je Niš poenom Toresa i blokom Stojkovića osvojio i drugu deonicu (25:23).

Borac kao da se predao u trećem setu, pa su niški odbojkaši silovito krenuli sa 6:1. Uzvratili su igrači Borca sa dva uzastopna poena (6:3), ali je Niš održavao prednost i na tehnički tajm-aut otišao sa plus 5 (12:7). Domaćini su vodili i 18:10, a tačku na set (25:17) stavio je Opačić koji je bio odličan tokom cele ove deonice.

Nišlije su sa 24 boda bar do sutra uveče na deobi prvog mesta sa kraljevačkom Ribnicom, koja ima meč manje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: