Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:11, 12. 11. 2012.

| Sport

Osmi poraz Železničara

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zeleznicar
Foto: Dejan Pešić

Rukometaši Železničara iz Niša prtrpeli su i osmi poraz u sezoni i bez bodova se nalaze na poslednjem mestu na tabeli. Niški tim sa sve manjim šansama u borbi za opstanak.

Teška sezona za niškog superligaša. Osam utakmica, osam poraza, dno tabele. Jedini klub koji nema ni bod je Železničar, a sve je manje nade da će uskoro upisati neki.

Nišlije su imale "u šaci" Jugović, bili na pragu prve pobede, prvih bodova i možda znaka da izlaze iz krize. Međutim, u poslednjih 5 minuta Železničar nije dao ni gol, a primio je čak 6.

Pet minuta pre kraja susreta sa Jugovićem u sali Osnovne škole "Mika Antić" igrači "Želje" su imali vođstvo od 22:20. Do kraja meča bez gola, pa i bez bodova.

Železničar je vodio većim delom utakmice. Na početku je napravio seriju od 6:2, zatim u 21. minutu vodio sa 9:5. U naredna 4 minuta Kaćani su napravili seriju od 3:0, ali nisu ipak uspeli da preokrenu.

Na odmor se otišlo prednošću domaćih od 13:11, a tokom drugog poluvremena igra je bila izjednačena. Gosti su prvi put poveli u 48. minutu sa 19:18.

U 9. kolu Železničar gostuje Metaloplastici.

ŽELEZNIČAR - JUGOVIĆ 22:26 (13:11)

ŽELEZNIČAR: Bogdanović 11 odbrana, Dimić, Milosavljević 1, Stanković, Manić 3, Đukić 9 (1), Cvetković, Veljković, Stefanović 5, Mađar 1, Nadoveza, Basarić, Džokić 1, Petrović, Tašković, Kladarin 2.

Sedmerci 1/2
Isključenja: 2 minuta

JUGOVIĆ: Dobrijević, Vrbović, Vasić 10, Beloš, Kurteš, Radaković, Travar, Vukovljak, Krsmančić 1, Sudžuk 5 (2), Vučićević 1, Crnoglavac, Milosavljev, Stajin 1, Peterović 17 odbrana (1), Jokić 8.

Sedmerci 2/3
Isključenja: 2 minuta

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Trenutak Istine

    02:36 // 17. 11. 2012.

    Gosp. Nadoveza ovaj klub je oduvek imao dobre i kvalitetne golmane pocevsi od Tute pa sve do dana danasnjeg, kako pre tako i sada u mladjim kategorijama(prvu ekipu ne spominjem jer su neki pod ugovorom a nekima je sredjeno da budu tamo). Toliko je dobrih i kvalitetnih golmana pobeglo odavde ne zato sto su hteli jer su se gurali neki tipusi od golmana koji nisu znali ni patike da zavezu, posmatrao sam vas i mogu da vam kazem da niste za neku pohvalu, klinci koji tek pocinju imaju bolje reflekse od vas. A ovo nije nikakva prozivka niti vredjanje, samo ukazivanje UPRAVI i TRENERIMA koji sigurno citaju ovo da se pozabave i provere ono sto imaju, a ne da bacaju klub u bezpotreban trosak i jos vecu dubijozu! Od mene toliko

  • Navijac

    17:12 // 16. 11. 2012.

    Tebe je Nadoveza i onog pivita Dinica Cvetkovic doveo kako bi skrenuo paznju sa svog sina i onog Dzokica!Bez vredjanja,mi imamo bolje golmane i pivote.Niste vi krivi vecCvetkovic koji je resio da u timu koji je, kako rece,odredjen za ispadanje uvezbava svog sina i onog Dzokica pa mu vi dodjete kao maska.Cele nedelje ne trenirate sa ekipom a sutra igrate u Sapcu!Lepota tim koji gubi i ne zna da igra ne treba menjati!

    • nadoveza

      18:15 // 16. 11. 2012.

      Ja se ni ne vređam jer svako ima pravo na svoje mišljenje.Samo sam želeo da pojasnim situaciju oko mog dolaska jer ona nema nikakve veze ni za ničijim dugovanjem prema nekome,niti sa uticajem nečijeg oca,niti nečijom ličnom promocijom,a još manje sa uzimanjem para.Nisam ni došao da bih bio prvi golman nego da bih 'probudio' ostale jer je smatrano da posle godinja igranja u prvoj i drugoj ligi možda mogu nešto da pomognem zbog neiskustva ostalih.Zbog toga mislim da nema razloga da se uporno pominje moje ime jer i ja imam isti cilj kao i svi ostali da ako je moguće ostavimo Železničar u ligi

  • nadoveza

    19:43 // 15. 11. 2012.

    Poštovane Nišlije čitam vaše komentare i pitam se da li je moguće da sam ja postao gavni razlog Željinog posrtanja.Ružno je po forumima pisati budalaštine i bljuvotine o nekome koga ni ne poznaješ.Kakve veze imaju neečiji privatni poslovi sa sportom?Ko je uopšte rekao da Cvele bilo kome duguje u kafani?Sve i da duguje kakve veze ima Železniar sa time?U vaš klub sam došao iz najbolje namere po pozivu čoveka sa kojim sam nekada trenirao da koliko je moguće pomognem klubu koji je u teškoj situaciji i ne može da isprati adekvatna pojačanja.Za ovo nisam ni postavio pitanje novca s obzirom da od rukometa za 17 godinja igranja nisam dobio ni dinar niti su mi pare ikada bile motiv.Ja nemam nameru da se odavde prodajem negde ili da gradim rukometnu karijeru sa 33 godine.Najmanji je problem da ja napustim klub ako će to rešiti sve probleme ali bi se loše osećao ako bih prodao nekoga ko je verovao u mene.HVALA!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: