Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 31. 8. 2011.

| Sport

Osnivanje Rukometnog kluba Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
rk radnicki nis

NIŠ - Osnivačka skupština Rukometnog kluba Radnički iz Niša zakazana je za četvrtak, 1. septembar u 19h. Inicijatori su igrači koji su igrali prošle sezone u Naisusu.

- Inicijatori osnivanja novog kluba su igrači koji su proglašeni viškom, a to su igrači koji su pre fuzije Železničara i ORK Niša igrali u ORK-u. Tu su još neki rukometni radnici, kao i privrednici i prijatelji kluba. Predsednik kluba će biti Milan Cekić iz "ED-Jugoistok", a direktori Bojan Mirković i Milan Stanković - rekao je Miloš Milosavljević, budući predsednik SKupštine RK Radničkog.

Kako je rekao Milosavljević, novi klub bi trebalo da popuni upražnjeno mesto u trećoj ligi i ako osvoji prvo ili drugo mesto, naredne godine će igrati u Prvoj ligi, gde je sada Rukometni klub Naisus.

Osnivačka skupština će biti održana u restoranu "Lion plus" u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stankovic Vladimir

    14:58 // 3. 9. 2011.

    Ovo bi bilo super...Ukljucite i Meraklije u celoj toj prici,to su ljudi koji su snazno podrzavali reprezentaciju Srbije kad je igrala u hali cair...Mislim da ce podrzati i ovu akciju !!!! i ako je moguce da se osnuje i kosarkaski klub Radnicki koji bi igrao prvu ligu Srbije i kup Radivoje Korac...

  • Dragan Milivojevic

    10:18 // 1. 9. 2011.

    Kao bivsi igrac i jedan od osnivaca ORK Nis, pozdravljam svaku akciju na unapredjenju rukometa u gradu.
    Kad smo pre 20 god. formirali RK"Masinac" , pa je posle promenjeno ime u ORK Nis, imali smo ideju da uzdignemo niski rukomet na najveci moguci nivo. Stara Jugoslavija ne pamti takvu funkcionalnost klubova , skole rukometa , publike ...kakvu je Nis imao. Zalosno je to sto su odnosi ova dva kluba naruseni jos pre nekoliko godina, pa su jos primorani od strane "grada" da se fuzioniraju.
    Umesto da se radi na unapredjenju saradnje , formiraju se nekakve "struje" koje samo urusavaju vec srusenu i ekonomski rasturenu kategoriju zvanu niski rukomet.
    U iscekivanju boljih dana, SRECNO

  • ORK

    08:17 // 1. 9. 2011.

    Pa za koju godinu ponovo.Radnicki super liga , a Naissus ( Zeleznicar) prva!!!!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: