Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 31. 8. 2011.

Osnivanje Rukometnog kluba Radnički

rk radnicki nis

Osnivačka skupština Rukometnog kluba Radnički iz Niša zakazana je za četvrtak, 1. septembar u 19h. Inicijatori su igrači koji su igrali prošle sezone u Naisusu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nisam hejter ali stvarno više...

    16:22 // 31. 8. 2011.

    Samo nam još to fali !
    A Radnički je uspešno sportsko društvo, sve da ih pretreseš nemaju 10e u džepu a sada će da se pravi novi klub, čuda, ludilo....(upravni odbori, večere na "potpis" itd.)
    Što bre lepo ne uzmu Naissus i da tu ulože pare da naprave bar jedan ljudski klub.
    Ma ustvari šta će nam to, bolje da svako naselje ima po jedan klub pa da "si na naše terenče vidimo ko je jači, šta ćemo u prvu ligu, treba si putujemo čak do Beograd"

    • kruzni napadac

      17:47 // 31. 8. 2011.

      Mnogo pricas a nemas pojma.

  • Razocarani Nislija

    18:21 // 31. 8. 2011.

    Stvarno su izkomplesirani Motika i Boki,Sava i komapanija, neznalice niskog rukometa koje samo mogu da tapkaju loptu kod Ive tate i Dokamana cadjavca a da zakuse neki obrok u LION....Bruke!

    • kruzni napadac

      20:12 // 31. 8. 2011.

      Jedini koji je ovde iskompleksiran si ti i tebi slicni koji su bili oslobodjeni od fizickog...

  • bignose&godfather&lion&lebane

    02:39 // 1. 9. 2011.

    Ono sto ste vi sakati rukovodioci, savetodavci i copavi nazovi igraci godinama muzli i upropastavali i sto ste uspeli da krunisete ispadnjem iz lige, svemoguci upravnik NISa je uspeo da popravi za samo 20 dana! NAISSUS JE PONOVO SUPERLIGAS!
    Jos kad bi mogao da kenja pare, uspeo bi da vam isplati sve pare za koje ste VEC tuzili klub (iz ljubavi) , a koje vam je poklanjalo kroz ugovore vase porodicno i drugarsko rukovodstvo! Mrsh iz sporta!

    • ORK

      13:12 // 1. 9. 2011.

      Ti koje spominjes su i uveli ORK u superligu 2006 god, a te sezone 06/07 veliki Zeleznicar ispada u prvu ligu.Gde ste bili svi Vi veliki dusebriznici za Niski rukomet tada. Ne sad kad vas je neko popalio nekim pricama serete po svima.Raspitajte se koliki je bio dug Zeleznicara kada su se fuzionisali sa ORK , a koliki ORK.Koliko je sada dugovanje.Kamo srece da do fuzije nikad nije ni doslo ORK bi igrao super ligu , a Zelja prvu srpsku ligu

  • radnickiusrcu

    02:21 // 1. 9. 2011.

    Ne brukajte bre ovaj grad i ne kaljajte bre ime reala sa nishave! Vi ste bre otpatci nishkog rukometa. Jedino ste mogli da igrate kod tate i kuma nosonje pa da delite lovu sa njim. Nije vas niko shkartirao iz naissusa, nego ste vi sami otisli kad su vas zamolili da pomognete bez para neko vreme. Je.ali vas 500€ ¡ ne vredite ni pocepan dres. Pravi momci su oni koji su prihvatili da pomognu. I u vecini su! Da je bilo srece da vas 5-6 odavno proteraju iz sporta ne bi naissus imao toliko problema. Toliko ste voleli klub da ste ga odmah tuzili cim su vas skinuli sa sise. Ako ste mislili da sisate pare od grada kao do sada, grdno ste se zaje.ali. meraklije nisu budale. Ako su znali ko je vesna, znace i ko su moticica&co.

    • insajder

      11:13 // 1. 9. 2011.

      raspitaj se za koliko hiljada vera pomazu ti koji su dosli ili ce da dodju u naissus i za koliko hiljada evra pomaze samozvani profesor pa onda pricaj gluposti. Ako ti se ne svidja novi klub niko te ne tera da ga gledas i pricas o njemu i idi leci komplekse na drugom mestu.

  • boki

    17:52 // 31. 8. 2011.

    ako ako a sada iz distribucije malo pare na racun kluba, vidi ko je predsednik!

  • ORK

    08:17 // 1. 9. 2011.

    Pa za koju godinu ponovo.Radnicki super liga , a Naissus ( Zeleznicar) prva!!!!!!!!!

  • Milan

    15:21 // 31. 8. 2011.

    Svaka cast, Radnicki je ljubav Nisa!!!

  • Meraklija

    17:07 // 31. 8. 2011.

    Radnicki i nista vise!!!

  • MERAKLIJA

    18:38 // 31. 8. 2011.

    SRECNO!
    Radnicki je ljubav Nisa!

  • petrovgrad

    22:09 // 31. 8. 2011.

    Aj nek je sa srećom pa da Bog da da se sretnemo i odigramo pravi derbi kako rukometni tako i navijački. Pozdrav iz Petrovgrada.
    INDIJANCI PETROVGRAD 1989

  • Dragan Milivojevic

    10:18 // 1. 9. 2011.

    Kao bivsi igrac i jedan od osnivaca ORK Nis, pozdravljam svaku akciju na unapredjenju rukometa u gradu.
    Kad smo pre 20 god. formirali RK"Masinac" , pa je posle promenjeno ime u ORK Nis, imali smo ideju da uzdignemo niski rukomet na najveci moguci nivo. Stara Jugoslavija ne pamti takvu funkcionalnost klubova , skole rukometa , publike ...kakvu je Nis imao. Zalosno je to sto su odnosi ova dva kluba naruseni jos pre nekoliko godina, pa su jos primorani od strane "grada" da se fuzioniraju.
    Umesto da se radi na unapredjenju saradnje , formiraju se nekakve "struje" koje samo urusavaju vec srusenu i ekonomski rasturenu kategoriju zvanu niski rukomet.
    U iscekivanju boljih dana, SRECNO

  • Stankovic Vladimir

    14:58 // 3. 9. 2011.

    Ovo bi bilo super...Ukljucite i Meraklije u celoj toj prici,to su ljudi koji su snazno podrzavali reprezentaciju Srbije kad je igrala u hali cair...Mislim da ce podrzati i ovu akciju !!!! i ako je moguce da se osnuje i kosarkaski klub Radnicki koji bi igrao prvu ligu Srbije i kup Radivoje Korac...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: