Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 25. 8. 2011.

| Sport

Osnovan Vaterpolo klub Nais

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
vaterpolo klub nis

NIŠ - Vaterpolo klub Niš je ugašen, a Skupština tog kluba formirala novi klub koji će nositi naziv Nais.

Na osnivačkoj Skupštini kluba usvojen je novi statut i odlučeno je da osoba zadužena za zastupanje i predstavljanje kluba bude Vladimir Živković, predsednik Upravnog odbora prethodnog kluba.

- Klub Nais je član Sportskog saveza Niša i Vaterpolo saveza Srbije. I sa takvim aktima punopravno možemo da organizujemo klub. Nadam se dobrim rezultatima u narednom periodu, kao što je bilo i ranijih godina - rekao je Vladimir Živković na Skupštini.

Kako nezvanično saznajemo, igrači će početi da treniraju 1. septembra uz novi stručni štab. Još nije poznato u kom će rangu takmičenja igrati novi niški klub. Vaterpolo klub Niš je prethodne sezone ispao iz Prve A lige.

Kako je ranije gradonačelnik Niša Miloš Simonović najavio, nov klub će imati podršku Grada.

- Prema dogovoru sa novim rukovodstvom Vaterpolo kluba, njih više nema na spisku stimulacije klubova. Ovaj klub treba da definiše svoju organizaciju i način na koji će funkcionisati u budućnosti, i nakon toga će se odrediti njihovo finansiranje sredstvima iz gradskog budžeta - rekao je Simonović.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Meraklija

    13:11 // 31. 8. 2011.

    VK RADNICKI NIS!
    Nis pripada Nislijama!
    Gradska deca uz gradski klub!

  • Dokle više sa tim imenima?!

    12:37 // 31. 8. 2011.

    Svaki je grad poznat po nekom sportskom društvu, samo Niš novoosnovanim klubovima smišlja nova imena, a imamo jedno, prepoznatljivo svima "Radnički".

  • Navijac Naisa

    18:38 // 25. 8. 2011.

    Zeleo bih samo jednu stvar da dodam, VK Nis nije ugasen, samo je upravni odbor podneo ostavke. Taj upravni odbor ni na koji nacin nije doprineo propadanju kluba, vec je prethodna 2 meseca radio na tome da ga spasi. Kada su uvideli da je to nemoguce, nasli su najbolje resenje kako za svoju decu tako i za opstanak vaterpola u Nisu.

    • pera

      19:38 // 29. 8. 2011.

      Kao i u slucaju Beceja, C.Zvezde, izabrano je pravo resenje da se pobegne od dugova. Ko ce da isplati ugovorene obaveze prema igracima i trenerima koji su do juce igrali i radili u VK Nis?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: