Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 11. 6. 2020.

| Sport

Ostalo još par mesta u Amater ligi u futsalu, kreće 20. juna

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
futsal Amater liga
Titulu brani Radnički; foto: Amater liga 2011

Korona je pomerila početak Amater lige u futsalu, pa je manje vremena za takmičenje uticalo i na broj ekipa - organizatori najavljuju da ima mesta samo za 10 timova. Veći dao je popunjen, pa oni koji bi da se nadmeću treba da požure sa prijavom. Početak lige najavljen je za 20. jun na terenu kod niške Osnovne škole "Učitelj Tasa".

Sistem takmičenja 9. sezone Amater lige će biti kombinovani - prvo ligaški, gde igra svako sa svakim, a po završetku se prelazi u fazu eliminacija.

Iako je prvobitni plan bio da takmičenje startuje kao i svake godine, sredinom aprila meseca, zbog opšte poznate situacije sa pandemijom, do odlaganja je moralo doći. Velika većina standardnih učesnika je već potvrdila svoje učešće i ove godine, tako da je mesta za prijavu ostalo jako malo. Branilac trofeja je ekipa Radnički futsal - navode organizatori.

Prijave su otvorene do 17. juna, a oni koji bi želeli da leto provedu na sportskim terenima mogu da dobiju dodatne informacije na Fejsbuk stranici takmičenja, putem mejla [email protected] ili na broj telefona 064/680-49-39.

Nagradni fond je, kažu organizatori, oko 50.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: