Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:53, 21. 10. 2011.

Otvorena izložba RK Železničar

IMG_1568

U Evropskom kutku u Nišu otvorena izložba slika i trofeja Rukometnog kluba Železničar. Na otvaranju bili uprava Naisusa, bivši i sadašnji rukometaši.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Vladimir Petrovic

    22:30 // 21. 10. 2011.

    Ne zaboravite,molim Vas Dusana Jocica,''velikog novinara'' koji mora da hvali novi ''Naisus'' i kad gubi sa 15 razlike-SRAMOTA!!!!!!!

  • Milosevic Milos

    08:09 // 22. 10. 2011.

    Pravo je zadovoljstvo da smo ljubitelja i poznavaoca rukometa i njegove istorije poput tebe, motivisali da svojim komentarom doprinese ovoj izlozbi. Iskreno se nadam da ces nas kontaktirati i omoguciti nam da ucimo od tebe, i da zajednickim snagama uradimo nesto pozitivno za rukomet, grad i perspektivu sporta u Nisu. Kako si direktno upoznat i sa internim salama sa treninga verujem da ti nece biti problem da nadjes nacin da nas kontaktiras Unapred zahvalan, Milosevic Milos

  • kafana na durlanu

    10:31 // 23. 10. 2011.

    Molio bih vas nepristojne i anti-protivne da se uzdrzite od skrnavljenja slavnog imena Želje. Ova izlozba izmedju ostalog treba da ukaze ignorantnima na dugu istoriju rukometa u nishu, da shvate da rukomet nije poceo sa ork-om, motikama i nepismenim igracima kao sto si ti kruzni...nesrecno kafansko dete. Molim vas sve za tisinu i da pognete glavu pred tradicijom i institucijom!

  • Branko Radovic

    23:15 // 22. 10. 2011.

    Veliki poznavaoci rukometa ovo citaju koliko ja vidim...Srle nikada nije pljuvao po zelji nego po onima koji su je tada vodili.A ti kao veliki znalac trebao si da napises svoje ime.Ali kao i obicno svi vi sto mnogo znate u senci ste ovih sto nista ne znaju.Decko ;)

  • ima glavu nema telo

    20:56 // 21. 10. 2011.

    svaka cast Milosevicu koji je osmislio ovu izlozbu kad DECKO ne igra i ne doprinosi nicim na terenu barem nesto lepo od njega.ali nije li to onaj isti MILOSEVIC i njemu slicni koji su najvise pljuvali po nekadasnjem Zeleznicaru kada su kao krpe isterani iz istog a sada su veci katolici i od samog PAPE.bravo jos jednom za MILOSEVICA,KRALJICA I MILOSAVLJEVICA koji sve u zivotu vole do zadnjeg evra

  • kruzni napadac

    13:38 // 22. 10. 2011.

    DECHKOOOOO PA TEBI TRENER NE ZNA NI IME A SVE STO RADIS I STO SI RADIO UVEK JE BILO IZ MATERIJALNE KORISTI I NISTA VISE. ZATO SE POKRI USIMA DEEECHKOOOOOOO....

  • Branko Radovic

    15:01 // 23. 10. 2011.

    Kruzni napadac - dokman i ivo.jedino njih dvojica nista nisu nikada znali. i onaj vihorni bek sin velikog ive :D

  • deckooo

    21:21 // 23. 10. 2011.

    ti debeljko koji nisi igrao ni za skolsku ekipu OLADI SE I PORUCKAJ NESTO.a u kafani na durlanu se lako prepoznaje NISKI DZEJ PACOV ILI JUNAK CRTANOG FILMA A NIJE TOM

    • jbmligakosam

      02:10 // 24. 10. 2011.

      A ti si igrao u skolskoj ekipi? Mozda u folkloru! bio si u velikim klubovima kao na primer...onaj kako bese...da se slikamo!

    • Branko Radovic

      11:24 // 24. 10. 2011.

      decko ja i ako nisam igrao nisam igrao jer nisam umeo lepo da se sagnem trenerima kao sto si ti umeo...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: