Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 23. 11. 2015.

| Sport

Otvoreni prelomi i kišobran u glavu na dve seoske utakmice

Autor:Dragan MarinkovićIzvor:Južne vesti
utakmica-mladog-borca.jpg
Na utakmici "Mladog borca" starac udario igraća kišobranom u glavu; foto: arhiva JV

Incidenti i povrede igrača na dve fudbalske utakmice Jablaničke okružne lige obeležili su sportsku nedelju u Leskovcu.

Fudbaler Plantaže iz Donjeg Stopanja zadobio je dva otvorena preloma noge na domaćem terenu u utakmici protiv Brze u 16. minutu utakmice, nakon klizećeg starta za loptom u sudaru sa protivničkim igračem.

Kako je potvrđeno "Južnim vestima”, jedan od navijača, kada je video prelom, pao je u nesvest i zajedno sa povređenim fudbalerom odvežen je kolima Hitne pomoći.

Stevanović je juče hitno operisan u leskovačkoj Opštoj bolnici. Trenutno se oseća dobro i sledi mu dug oporavak. Ceo klub je uz njega i ima našu podršku - kaže za "Južne vesti” Zlatko Miljković, v.d. predsednika FK Plantaža.


Zaradio kišobran u glavu

Fudbaler Mladog Borca iz Živkova Miloš Pavlović - Kubura, istog dana, na utakmici u Čekminu protiv istoimenog kluba, dobio je iz publike udarac kišobranom u glavu, a napadača je privela policija u Pečenjevcu. 2 Kubura Miloša Pavlovića vremešni navijač udario kišobranom u glavu

Prilikom izvođenja kornera, jedan 70-godišnji starac je prišao Pavloviću i iz čista mira udario ga kišobranom u glavu, a on je zbog velikih bolova morao da napusti igru. Policija je odmah pozvala Hitnu pomoć, ali su oni rekli da nemaju slobodno vozilo, pa je privatno prevežen do Urgentnog centra - prepričava događaj za "Južne vesti” Miroslav Stojanović - Stajs, predsednik FK Mladi Borac.

On kaže da je napadnuti fudbaler idol svim ostalim saigračima iz kluba.

Kubura je sinonim za fer i korektnui igru. Nikada nije izazvao nijedan incident. Šta je navelo čoveka iz publike da ga napadne, to ne znam, ali je sigurno da će mu klub pustiti krivičnu prijavu - tvrdi Stojanović.


Pobeda i poraz

Plantaža je na domaćem terenu juče pobedila protivničku ekipu iz Brze sa 2:1, dok je Mladi borac istim rezultatom izgubio u Čekminu.

Obe utakmice igrale su se u okviru 16. kola Jablaničke okružne lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: