Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:27, 14. 8. 2017.

| Sport

Pakult: Nikada nisam dovodio u pitanje svoj rad u Radničkom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Peter Pakult wikimedia
"Fudbaleri su protiv Rada igrali za svog trenera"; foto: wikimedia/Benutzer Steindy

Poslednjih dana po medijima se provlačila informacija da će trener Peter Pakult napustiti Radnički zbog mešanja rukovodstva u rad sportskog sektora. Ipak, ovu informaciju demantovao je Austrijanac, kao i rukovodstvo niškog fudbalskog kluba.

Ova priča je u medijima postala aktuelna pred meč sa Radom i tada se niko u niškom klubu nije odazivao na pozive novinara Južnih vesti, počev od rukovodstva, preko sportskog sektora, pa do Službe za odnose s javnošću. Ipak, nakon pobede nad Beograđanima, Pakult je nedvosmisleno rekao da njegov odlazak nikada nije bio opcija.

Ni u jednom trenutku ja nisam doveo u pitanje moj rad u Radničkom. Ja i dalje želim da radim sa ovim timom. Danas smo videli kako je ekipa dala sve od sebe za svog trenera. I do sada smo, posle dve pobede na strani, imali dobru atmosferu. Posle ove pobede mislim da će to biti još bolje - priča strateg.

Takođe, potpredsednik Nišlija Dejan Propadalo kaže da nema nikakvog razloga da otpuste trenera, da su to bile samo neosnovane priče, te da su zadovoljni time kako vodi tim.

Podsetimo, nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde, niški fudbaleri vezali su tri pobede - nad Zemunom, Mačvom i poslednju nad Radom. Tako su izbili na 5. mesto Super lige, ali imaju i utakmicu zaostatka, koju će naredne nedelje odigrati protiv Mladosti iz Lučana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: