Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:13, 12. 5. 2021.

| Sport

Partizan nadigrao Železničar

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
RK Železničar Partizan
Dobar početak niškog tima, ali u drugom poluvremenu dominacija Partizana; foto: Vanja Keser

Rukometaši niškog Železničara poraženi su u Beogradu od Partizana sa ubedljivih 30:23 (15:12) u okviru 11. kola plej-ofa Arkus rukometne lige.

Nišlije su u prvom poluvremenu bile konkurentne, a u uvodnom delu meča izabranici Đorđa Teodorovića imali su i prednost. Ipak, u nastavku je Partizan bio bolji rival, nametnuo svoj ritam igre, a fantastičan na golu bio je Andrej Trnavac.

Početak derbi susreta 11. runde pripao je Železničaru. Nišlije su nakon 10 minuta igre imale +2 pošto je bilo 5:3 za goste, golom Milosavljevića. U nastavku igre Partizan je došao do izjednačenja, pa se igralo uglavnom gol za gol. Domaćin prvu osetniju prednost pravi u finišu prvog poluvremena kada je golovima Petrića i Lasice napravio seriju od 3:0 i na poluvreme otišao sa 15:12.

U drugom poluvremenu crno-beli su bili bolji rival. Odlično su igrali u tranziciji, a svaki pokušaj Nišlija da se vrate u meč osujetio je sjajni Andrej Trnavac na golu Partizana. Sakupio je golman beogradskog kluba na kraju 15 odbrana i bio proglašen za najboljeg igrača ovog susreta.

U polju su Partizan do trijumfa vodili Marko Lasica i Stefan Petrić sa po pet postignutih golova, dok je Mićić pogađao četiri puta. Kod Železničara je Đorđe Spasić postigao pet pogodaka, dok su se po četiri puta u strelce upisali Aleksandar Stojanović i Nemanja Milovanović.

Nakon ovog poraza Železničar je ostao na 11 osvojenih bodova i četvrti je na tabeli, dok je Partizan drugi sa 17 bodova.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • KOVID20

    07:16 // 13. 5. 2021.

    Eto, stižu polako rezulzati politike neplaćanja sportskim klubovima u Nišu. Šta uradi neznanje, samovolja, nesposobnost i bahatost, to 100 pametnih ne mogu da isprave. TEMPLARI (Soko banja)- ŽELEZNIČAR ( Niš) 1:0.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: