Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 8. 10. 2012.

| Sport

"Partizanu ne treba dati halu Čair"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
igor-novakovic-rk-zzeleznicar.jpg

Predsednik Rukometnog kluba Železničar Igor Novaković izrazio je sumnju da Niš treba da daje Partizanu i dalje halu Čair za mečeve Lige šampiona.

Utakmica između Partizana i Flensburga počela je sa zakašnjenjem zbog tuče dve grupe navijača Partizana. Ružna slika otišla je iz Niša, a Partizan tek treba da snosi posledice od Evropske rukometne federacije.

Rukometni klub Železničar pomogao je Partizanu u organizaciji meča u hali Čair, a predsednik niškog kluba Igor Novaković sumnja da bi crno-beli trebalo i dalje da igraju u Nišu.

- Pored naše dobre volje da besplatno ustupimo halu da bi pojačali turističke i sportske potencijale grada Niša i da bi ojačali stanje Rukometnog kluba Železničar i posetu. Mi smo predvideli da pre utakmice u narednim kolima Železničar igra pre Partizana. To se obrnulo potpuno dijemetralno i dovelo do toga da se postavlja pitanje ko će doći na sledeću utakmicu osim onih koji dolaze zato što je to verovatno njihov posao. Ovog trenutka izražavam sumnju da dalje treba da ustupimo halu Rukometnom klubu Partizan - rekao je za RTS Igor Novaković, predsednik Rukometnog kluba Železničar.

Partizan je pre početka sezone u Ligi šampiona morao da rezerviše jednu halu i da prijavi samo jedno mesto za odigravanja mečeva u evropskom elitnom rangu.

Evropska rukometna federacija (EHF) treba ovih dana da izrekne kaznu beogradskom klubu zbog nereda na tribinama i ubacivanja rolni papira na teren.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pera Nedeljkovic

    17:09 // 9. 10. 2012.

    najbrojniji se pise slepci nepismeni...

  • bokande

    16:54 // 9. 10. 2012.

    Ne znas ti nista pobro.Neznam sta trazis na mestu predsednika kad te niko ni za sta ne pita

  • panta

    16:13 // 9. 10. 2012.

    Amin. S tim sto je ovo trebalo da izjavi pre mesec dana kad su odlucili da ih dovedu kod nas. Lako je sad da se zabrani kad su stolice polomljene i prepolovljene, a uzgred ni one koje su isti i njihovi drugari sto navijaju za zvezdu, unistili na kupu Koraca, jos nisu namestene.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: