Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 10. 1. 2017.

| Sport

Pavkov potpisao za Zvezdu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
pavkov
Pavkov (levo) ubuduće u špicu Zvezde; foto: Vanja Keser

Napadač niškog Radničkog Milan Pavkov trebalo bi da naredne dve godine nastupa za aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, dogovoreno je posle nekoliko rundi pregovora, a Južnim vestima potvrđeno u upravi niškog kluba.

Nakon brojnih navoda o pregovorima i maloj ponudi iz Ljutice Bogdana, dogovor je konačno postignut. Koliko je obeštećenje neće biti poznato dok Pavkov ne prođe preglede, ali predsednik skupštine Radničkog Radan Ilić kaže da je u pitanju velika suma.

Jedino što mogu da kažem je da je ovo najveći transfer koji je Radnički imao. Ako je najveći do sada bio sa golmanom Aleksandrom Jovanovićem 218 hiljada evra, ovo je veći. Detaljnije ćemo moći kada bude zvanično registrovan - priča Ilić.

Crveno-beli su u Novosađaninu pronašli rešenje za odlazećeg Huga Vieiru, koji će karijeru nastaviti u Japanu. Portugalac dugo nije nastupio za klub sa stadiona “Rajko Mitić”, pa je raskid ugovora bio i više nego očekivan. Tako će se sada u napadačkoj liniji aktuelnih šampiona osim Novosađanina naći veterani Predrag Sikimić i Petar Orlandić, kao i novajlije Nemanja Milić i Srđan Vukajlija.

Podsetimo, bivši špic Nišlija letos je došao u ovaj klub iz Vojvodine. U toku jesenjeg dela sezone postigao je pet golova, a jedini je koji je tresao mrežu oba “večita rivala”, što je verovatno imalo uticaja na odluku Zvezdinog trenera Miodraga Božovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pilot

    08:30 // 12. 1. 2017.

    Радане Илићу шта ћемо са спортским Нишем, навијачима, развојем фудбала на југу Србије . . ? НИЈЕ СВЕ У ПАРАМА

  • ulicni hodac

    12:58 // 11. 1. 2017.

    Filijala, vazda.

  • Dortmund

    10:12 // 11. 1. 2017.

    Nemoj vise da mi je spomenuo tu Evropu i igranje Radnickog u njoj. Dolazim uporno i derem i navijam iz petih zila bodreci moj gradski klub i na polusezoni prodamo 2-3 bitna igraca umesto njih ubacimo nezrelu decu koju opet za malo para prodamo i tako ukrug. Ok, i dalje cu navijati za moj klub Radnicki ali o Evropi ne zelim da slusam i bilo kakvim nadaljima na tu temu . Mnogo smo poleteli :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: