Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:03, 12. 4. 2011.

| Sport

Pavlović: Sinđelić ne namešta mečeve

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Sportski direktor FK Sinđelić Zoran Pavlović demantovao priče da ovaj klub namešta mečeve jer niko u kolektivu nema prava na to.

Fudbalski klub Sinđelić je sazvao vanrednu konferenciju nakon incidenta koji se dogodio posle meča Sinđelića i Novog Pazara u nedelju, 10. aprila, kada je kamenovan autobus gostujućih fudbalera. Zoran Pavlović je tada rekao da Sinđelić ne namešta i ne prodaje utakmice.

- O nameštanju nema ni reči. Momci su se borili protiv Novog Pazara, a gosti su doveli nove i kvalitetne igrače. Sinđelić ima mnogo problema, nismo bili na pripremama, izbačeni smo iz prostorija, igrači treniraju na Željinom stadionu gde nema osnovnih uslova. Niko u klubu, koji postoji 93 godine, nema prava da uradi tako nešto. Mi smo protiv toga, igrali smo fer i korektno - rekao je Pavlović.

Sinđelić je u prvom delu prvenstva zabeležio 9 pobeda i po 4 remija i poraza, a polusezonu je završio na četvrtom mestu. U prolećnom delu prvenstva Sinđelić je odigrao pet kola, a tri puta je odigrao nerešeno i dva puta je poražen. U 22. kolu Novi Pazar je bio bolji od niškog tima na Delijskom Visu.

- Bio je težak meč. Novi Pazar je prema meni najkvalitenija ekipa u Prvoj ligi i zaslužuje igranje u Superligi, zbog igre i navijača. Nema nameštanja, dobili bismo duple premije da smo pobedili Pazar. Nemamo ni minimum uslova za treniranje, ali izdržaćemo u ovom rangu - rekao je Aleksandar Jovanović, kapiten Sinđelića.

Rukovodtsvo i igrači Sinđelića su se izvinili fudbalskom klubu Novi Pazar zbog incidenta nakon meča.

- Žao nam je što se to desilo, Niš ne zaslužuje takve pojedince. Građani koji žive blizu stadiona pomogli su da se prozor na autobusu prelepi celofanom i da gosti mogu da otputuju nazad. Napad nema veze sa klubom - rekao je Zoran Pavlović.

U niškoj policiji su potvrdili da je jedno bočno staklo na autobusu razbijeno, a uviđaj je izvršen nakon događaja.

U narednom kolu Sinđelić gostuje Radničkom iz Sombora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Мераклије ДуваНИШте

    16:54 // 13. 4. 2011.

    Ко какав тим има видеће се следеће сезоне,а видело се и пред почетак ове у припремној утакмици када је синђелић успео са играчем више да извуче 1-1 против Радничког у последњим минутима...Од ове тројице играча које си навео двојица и не добијају шансу у синђелићу,углавном "постижу успех" на клупи...а за ово си у праву у потпуности,да није "г-дин јовановић" челник овог града већ 15 год. Ниш би одавно имао суперлигаша.

  • Meraklija

    15:42 // 13. 4. 2011.

    Jel ce da vas pohvali "cika Bane" sto ga branite na sajtu juznih vesti???

    Dobro obavljate odredjene zadatke, samo ne shvatate kol'ko ste smesni. I dalje ne mogu da shvatim kako gradjani Nisa mogu patoloski da mrze klub koji je proslavio ime ovog Grada !!!

  • Marko Jovanovic

    15:00 // 13. 4. 2011.

    Što se tiče utakmice sa Partizanom, unapred se znalo da ce Djole i Tole da se dogovore. Čisto da se zna ko je stariji. Vidim da neko u komentarima pominje situacju oko OFK Nisa, koga je doticni gospodin Djordjevic doveo do prosjačkog štapa. Njegov boravak u Sindjelicu nema nikakve veze sa ljubavlju prema tom klubu i prema niškom fudbalu uopšte. Njegov glavni interes je zemljište na kome se nalazi stadion Sindjelića.
    Pitajte igrace Sindjelića, radnike restorana Sindjelić, Saputnika, Take off Putnika i ostalih firmi na cijem je celu gospodin Djordjević kada su poslednji put primili platu. Taj je prodao rodjenu sestru, a kamoli jedan mali Sindjelić.
    Iluzorno je uporedjivati Sindjelić i Radnički. Radnički jeste institucija ovog grada.
    Dok sam se 1986. godine tresao od uzbudjenja na prepunom istoku jer me je otac prvi put doveo na utaknicu Radničkog, nisam ni znao da Sindjelić postoji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: