Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:21, 23. 1. 2017.

| Sport

Perendija novo pojačanje Radničkog

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Defanzivac se ekipi priključio pred odlazak na pripreme u Antaliju; foto: A. I.

Prelazni rok ni posle 3 pojačanja nije gotov za Radnički, pa su tako Nišlije pojačale odbrambeni red iskusnim Milanom Perendijom koji je bez kluba od napuštanja ruske Mordovije ovog leta.

Beograđanin je domaćoj publici poznat po nastupima za Partizan, Voždovac i Teleoptik, nakon čega se seli  u inostranstvo na 10 godina. U najboljoj formi je bio dok je nosio dres rumunske Ocelule kada je nastupao u grupnoj fazi Lige šampiona.

U Niš sam došao na poziv predsednika Ivice Tončeva. Privukle su me visoke ambicije ka evropskim takmičenjima i bez mnogo razmišljanja sam prihvatio ponuđene uslove. Radnički ima veoma dobar tim, koji ovih dana dobija jednako dobra pojačanja, i verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo cilj koji je pred nama – kaže Milan Perendija.

Podsetimo, Radnički je tokom ovog zimskog prelaznog roka već doveo Japanca Rijotu Nomu, Vladimira Volkova i Anida Travančića.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola ninkovic

    18:39 // 24. 1. 2017.

    Dovode se skupa pojacanja a nase dece ni na vidiku i to sto je prikljuceno prvom timu ,par njih prikljuceno zbog jakih rodbinskih i politickih veza, a ne zbog kvaliteta, jer ima zaista dece koja zasluzuju vecu paznju od tih pa bi bilo pozeljno da ih Rastavac malo isprati i pogleda kako bi zaista dosao do kvaliteta

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: