Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:38, 17. 2. 2020.

| Sport

Piroćanci sa najboljim igračem iz prvog dela sezone ciljaju plej-of

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Miloš Spasić odlazi u Švajcarsku
Miloš Spasić ostaje u Pirotu; foto: Aleksandar Ćirić

Vratili su se fudbaleri Radničkog sa priprema iz Bugarske, a pored dobrog rada, ljubitelje fudbala u Pirotu najviše je obradovala vest da je jedan najboljih igrača u prethodnom periodu mladi Miloš Spasić ostao u klubu. Kako kaže trener Dejan Čelar, sa njim će jurišati na mesto koje vodi u plej-of.

Imali su Piroćanci 3 utakmice na priprema u Bugarskoj, zabeležili su ubedljivu pobedu (5:0) i 2 remija bez golova sa bugarskim ekipama, a odmah po povratku u Srbiju, u subotu su odigrali još jedan pripremni meč.

Sa srpskoligaškom ekipom Budućnosti iz Dobanovaca igrali su nerešeno (1:1), a trener Dejan Čelar nije bio zadovoljan igrom svojih momaka.

Imali smo u Bugarskoj odlične uslove za rad, dobre provere. Sve je kako treba od početka priprema, osim jučerašnje utakmice. Izostala je energija i pravilan pristup utakmici. Mi smo jedan rang iznad njih i morali smo da budemo bolji - nezadovoljan je Čelar.

Ipak, ono čime je trener Piroćanaca prezadovoljan je ostanak mladog Spasića koji je nosio igru Radničkog prošle godine.

On ima nekoliko dana da reši status sa klubom, raćunamo na njega, ostaje do leta najmanje. Ništa se nije promenilo, velika želja nam je plej of, videćemo u prvih 7 kola koliko je to realno - kaže trener Piroćanaca.

Miloš Spasić imao je nekoliko ponuda iz Srbije i inostranstva da tamo nastavi karijeru, ali je na kraju ipak odlučio da makar do leta ostane u Pirotu.

Do početka prvenstva i prve utakmice sa Grafičarem u Pirotu ostalo je još 12 dana, a do tada će fudbaleri Radničkog imati još 2 provere, najpre ih očekuje meć protiv Dubočice u sredu, dok će generalna proba pred nastavak prvenstva biti protiv Jagodine u subotu u Pirotu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: