Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:51, 10. 12. 2012.

| Sport

Pirot: pobede košarkaša i futsalera

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
futsaleri-pirota.jpg

Klub malog fudbala Pirot i Košarkaški klub Pirot ovog vikenda ostvarili su važne pobede, dok rukometaši u sredu, 12. decembra u kupu Srbije dočekuju Zaječar.

KMF Pirot doneo je veoma važne bodove iz Lazarevca. Piroćanci su savladali Kolubaru sa 5:4 u veoma interesantnom meču i to pogotkom u bukvalno poslednjim sekundama meča. U prvom poluvremenu golovima Penčića i Stoiljkovića Pirot je došao do dva gola prednosti.

Međutim, domaći su potom došli do izjednačenja. Simonov i Krstić zatim ponovo donose prednost, ali Kolubara ponovo brzo dolazi do poravnanja. U dramatičnom finišu u poslednjim trenucima Nikola Stanković iz kontra napada donosi veoma važnu pobedu timu Milana Tošića.

U sledećem kolu KMF Pirot sledeće subote dočekuje ekipu Tango Liman iz Novog Sada.

Novi trener KK Pirot Zoran Petrović debitovao je pobedom pred domaćim navijačima. U komšijskom derbiju Piroćanci su savladali Dimitrovgrad sa 84:61. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Filipović i Todorović koji su postigli po 17 poena. Kod gostiju Randjelov je ubacio 15 poena -

- Uprkos ubedljivoj pobedi nisam zadovoljan pristupom. Pravili smo dosta grešaka u osnovnim elementima igre. I to su grešili i najiskusniji ali i mladji koji moraju da zasluže svoje minute. Mislim da moramo sa stvorimo pobednički mentalitet kod igrača u ekipi. Već par godina Pirotu malo fali da napravi iskorak kako bi prešao u viši rang takmičenja. Mislim da ćemo morati da dovedemo jednog ili dva nova igrača kako bi stvorili kompaktan tim - kaže Petrović.

Rukovodstvo košarkaškog kluba pred početak sezone istaklo je kao glavni cilj plasman u viši rang takmičenja.

- Mislim da ta činjenica mnogo više opterećuje igrače nego mene. Ponekad se deševa da igraju u grču. Zbog toga i mislim da su nam potrebna ta dva vova igrača. Ipak dosta zavisi i da li ćemo uspeti da pronadjemo prave pojedince koji mogu da ispune naše zahteve - kaže trener pirotskog tima.

 

Rukometaši Pirota u sredu, 12. decembra u Kupu Srbije dočekuje ekipu Zaječara. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: