Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 19. 7. 2011.

| Sport

Pirotski Radnički počeo sa pripremama

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
pirot, radnicki

PIROT - Trener pirotskog Radničkog Vojkan Aleksić obavio je prvu prozivku na početku priprema za novu sezonu. Za sada je evidentno da su iz kluba otišli golman Mirdžić i štoper Marjanović, dok se još ne zna sudbina najboljeg strelca iz prošle sezone Stavrića.

Predsednik kluba Boban Vojinović kaže da u klubu još ne znaju koliki će budžet imati za sledeću sezonu i da od toga i zavise ambicije kluba.

- Moramo da obavimo razgovore sa ljudima iz lokalne samouprave jer je SO Pirot glavni finansijer kluba. Tek kada znamo budžet možemo da razmišljamo o tome da li možemo da napdnemo plasman u viši rang takmičenja. Znam da svi u Pirotu žele Radniči u Prvoj ligi, ali nama su finansije i dalje veliki problem - kaže Vojinović

U klubu ne kriju da je njihova želja da se u Pirot vrati iskusni Marko Mančić koji je prošle sezone igrao za imenjaka iz Niša.

- Ako se Mančić vrati sigurno je da ćemo imati ozbiljan tim, jer on i Stojanović donose stabilnost na sredini terena. Siguran sam da će mnoge ekipe u Srpskoj ligi imati i duplo veće budžete od nas, ali ne treba zaboraviti da su tokom prošle sezone naši mladi igrači stekli veliku iskustvo jer su na pojedinim utakmicama bili nosioci igre - dodaje Vojinović

Radnički će kompletne pripreme odraditi u Pirotu, a spisak rivala za prijateljske mečeve biće poznat uskoro. U klubu kažu da će insistirati da pripremni mečevi igraju sa ekipama iz većeg ranga takmičenja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: