Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 27. 3. 2018.

| Sport

Pjer Van Hojdunk će na "Čairu" podučavati omladince Radničkog

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Pjer Van Hojdonk
"Ideja je da u školi radimo po holandskom modelu, za koji smatram da je najkvalitetniji"; foto: Print screen/Youtube

Bivši holandski reprezentativac Pjer Van Hojdunk će dva dana boraviti na „Čairu“, gde će, kako najavljuju u Radničkom, promovisati Omladinsku školu i svojim veštinama podučavati omladince niškog kluba. Špic je igrao za velike klubove poput Benfike, Fejnorda, Seltika, Fenerbahčea, te Notingem Foresta.

Plan da na „Čair“ dolaze značajna fudbalska imena najavio je novi šef razvoja Omladinske škole Nenad Grozdić pa, kako javljaju na sajtu niškog superligaša, Pjer Van Hojdunk dolazi upravo na njegov poziv. Dvojica fudbalera nastupali su zajedno u Viteseu, kada su se i sprijateljili.

Ovo će biti samo početak, verujem, uspešne saradnje, pošto je u planu da u narednih nekoliko meseci i mi posetimo Holandiju i na licu mesta se uverimo kako treba da funkcioniše jedna moderna fudbalska škola. Verujem da će dolazak jednog ovakvog fudbalskog asa pobuditi pažnju niškoj deci i motivisati ih da u svom fudbalskom razvoju ne preskoče Radnički koji će im, ukoliko sprovedemo u delo sve naše zamisli, omogućiti najbolje moguće uslove - rekao je Grozdić.

Inače, reprezentativac je dres Holandije nosio 46 puta i u njemu postigao 14 golova, a u Nišu će, kako kažu u Radničkom, boraviti 12. i 13. aprila.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • MERAKLIJOS

    00:13 // 28. 3. 2018.

    Lepa vest I bravo za Grozdica I direktora Dejana.Samo nemoj da nam Recka smenite pred Vaskrs////nesto mi sumnjiv ovaj dolazak ovog holandjanina.

    • Aperkat

      21:04 // 28. 3. 2018.

      Momce,ocigledno si jos golobrad,naivan i ostrascen!No,ne brini,realnost dolazi sa godinama!Zabrinjava to sto se za Recka brines,kao da je Gvardiola?A,sta mislis,dal cuveni raprezentativac Holandije,nema posao u svojoj zemlji ili diljem Evrope,pa dolazi u ovu kasabu,da trenira decu,koja ni prostorije nemaju i treniraju po blatu?
      Smrdi ,brate,zar ne?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: