Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Plej-of

  • tanaskovic

    Bekament gostuje Naisi u meču bez rezultatskog značaja

    Prošlogodišnji vicešampion Srbije, koji je i ove sezone već odbranio to zvanje - Bekament gostovaće niškoj Naisi u hali “Čair”, u 9. kolu plej-ofa Superlige. Meč koji se igra u utorak, 14. maja nema nikakav rezultatski značaj, jer se i za niške rukometašice zna da će sezonu završiti kao treće.

    detaljnije
  • masinac

    Novi poraz Mašinca u plej-ofu, Sloga slavila na Delijskom visu

    Odigrano je 4 kola plej-ofa Superlige, a Mašinac nije uspeo da zabeleži nijednu pobedu. Ovog puta, bolja od tima niških fudbalerki bila je Sloga iz Zemuna, koja je na Delijskom visu slavila sa 2:0.

    detaljnije
  • jevtic,-rk-zeleznicar,-nis,-foto-jv-vanja-keser

    Pobeda Železničara sa novim trenerom

    Na prvom meču od kako je na klupi Svetislav Jovanović Beli, rukometaši niškog Železničara zabeležili su pobedu pošto su bili bolji od Dinama iz Pančeva rezultatom 29:22 (13:13) u hali "Čair". Nišlije su i dalje treće na tabeli plej-ofa Superlige.

    (4) detaljnije
  • Grbić Ranđelović Radnički fudbal

    Goleada u prvom poluvremenu pod Bagdalom i remi Radničkog i Napretka

    U utakmici 6. kola plej-ofa, koja nije imala rezultatski značaj za Radnički, niški fudbaleri odigrali su nerešeno sa Napretkom. Prava goleda viđena je u prvom poluvremenu meča u Kruševcu, pošto je palo 5 golova, dok je u drugom Petar Petrović postigao prvenac u dresu ekipe sa "Čaira" i doneo konačnih 3:3.

    (2) detaljnije
  • futsal Novi Pazar Vinter sport

    Vinter sport ispao iz trke za šampionsku titulu, Jastrebac igra majstoricu

    Nije petak bio uspešan za futsal klubove sa juga koji biju bitke u najjačem rangu takmičenja. Pošto je izgubio i u drugom meču sa Novim Pazarom, niški Vinter sport je eliminisan u četvrtfinalu plej-ofa, dok je u baražu za popunu Prve lige Jastrebac iz Blaca nakon produžetaka izgubio u Zrenjaninu od SAS-a, te će za opstanak morati da se izbori kroz majstoricu.

    detaljnije
  • katarina radovic, naisa

    Naisa "otkinula" bod šampionu

    Imale su šansu rukometašice niške Naise da nanesu prvi poraz novom šampionu Srbije, vodile i sa tri gola prednosti u finišu, ali su na kraju odigrale nerešeno u Jagodini sa istoimenom ekipom (27:27). Ova utakmica nije imala rezultatski značaj, ali su niške igračice pokazale vrhunsku borbu.

    detaljnije
  • Todorovski Caki fudbal Radnički

    Radnički: Fantastična atmosfera pred utakmicu sa Napretkom

    Poslednja dva kola Superlige nemaju nikakav rezultatski značaj za Radnički - šta god da se u njima desi fudbaleri sa “Čaira” ostaće 2. na tabeli. Ipak, trener niškog sastava Nenad Lalatović kaže da meč protiv Napretka u Kruševcu, koji se igra u subotu, 11. maja, za njegovu ekipi i te kako znači.

    detaljnije
  • radnik

    Radnik uz mlađe snage protiv Zemuna

    Ekipa koja ima sigurnu kartu za elitni rang i naredne sezone, surdulički Radnik, u pretsposlednjem kolu plej-auta Superlige gostuje u Zemunu protiv istoimene ekipe. Trener ekipe iz Surdulice Milan Milanović kaže da će njegov tima imati maksimalan pristup, ali da će šansu dobiti i mlađi igrači.

    detaljnije
  • jovanovic

    Beli Jovanović preuzima Železničar i najavljuje veliku borbu do kraja

    Dve nedelje posle odlaska Veselina Vujovića i četiri kola pre kraja Superlige rukometaše niškog Železničara sa klupe će predvoditi Svetislav Jovanović Beli, trofejni trener Naise i nekadašnji rukometaš i strateg Železničara.

    (5) detaljnije
  • Vinter sport Ekonomac futsal

    Vinter sport dočekuje Novi Pazar u borbi za majstoricu

    Nesrećno su futsaleri Vinter sporta izgubili u Novom Pazaru, pošto su domaći preokrenuli u poslednjim minutima meča. Šansu da nadoknade zaostatak Nišlije će imati u petak, 10. maja u hali “Čair”, a ukoliko pobede zakazaće majstoricu, na kojoj će imati priliku da se izbore za polufinale plej-ofa Prve lige Srbije.

    detaljnije
  • naisa

    Naisa igra u Jagodini protiv šampiona

    Meč osmog kola plej-ofa Superlige rukometašice niške Naise igraju u petak, 10. maja kada u Jagodini igraju protiv istoimenog novog-starog šampiona. Nišlijke su sigurno treće na kraju sezone, pa ovaj meč nema takmičarski značaj.

    detaljnije
  • naisa

    Naisa pobedom nad ekipom Mladosti overila treće mesto

    Teže nego što se očekivalo rukometašice niške Naise slavile su protiv ekipe Mladosti iz Nove Pazove (38:30) u 7. kolu Superlige, ali su time tri kola pre kraja potvrdile treće mesto na kraju sezone pošto ne mogu da stignu drugoplasirani Bekament, a od četvrtoplasiranog Zaječara beže 10 bodova.

    detaljnije
  • Kalča Vinter sport

    Preokret Novog Pazara u poslednja 2 minuta za pobedu nad Vinter sportom

    Prva utakmica četvrtfinala plej-ofa počela je za Vinter sport kako su samo mogli da požele. Protiv favorizovanog Novog Pazara Nišlije su povele i imale trijumf “u rukavu” do 2 minuta pre kraja meča, kada je Milan Mutavdžić postigao het-trik za pobedu domaćina sa 6:4.

    detaljnije
  • masinac

    Mašinac izgubio od novog-starog šampiona

    Drugi poraz zaredom fudbalerke niškog Mašinca pretrpele su na svom terenu i to u trećem kolu plej-ofa Superlige od subotičkog Spartaka (2:0) koji je ovim trijumfom overio devetu uzastopnu titulu prvaka Srbije.

    detaljnije
  • zeleznicar

    Novi poraz niškog Železničara, titula sve dalja

    Ni na trećem gostovanju u plej-ofu rukometaši niškog Železničara nisu uspeli da slave pošto su u 6. kolu doigravanja izgubili od Metaloplastike u Šapcu rezultatom 24:22 (11:11). Nišlijama novosadska Vojvodina beži 6 bodova, a drugoplasirana Metaloplastika dva.

    (1) detaljnije
  • kocic,-nis,-rk-zeleznicar,-foto-jv-vanja-keser

    Železničar pobedio Partizan i popeo se na drugu poziciju

    Treći trijumf u plej-ofu rukometaši niškog Železničara zabeležili su u hali "Čair" pobedom nad beogradskim Partizanom rezultatom 30:22 (15:11). "Želja" je posle petog kola plej-ofa na drugom mestu sa četiri boda manje od novosadske Vojvodine.

    (7) detaljnije
  • rdnicki

    Het-trik Haskića Radničkom osigurao zvanje vicešampiona Srbije

    Pobedom nad Proleterom u Novom Sadu (3:2), u utakmici punoj preokreta i golova, Radnički je obezbedio sebi najmanje 2. poziciju na kraju sezone, što je najbolji plasman u domaćem prvenstvu u istoriji kluba. Najbolji strelac Superlige, ali i čitavog regiona, Nermin Haskić postigao je svoj treći het-trik ove sezone.

    (5) detaljnije
  • vejin,-rk-zeleznicar,-nis,-foto-jv-vk

    Predvođen pomoćnim trenerom “Želja” dočekuje Partizan

    Praznik rada rukometaši Železničara provešće radno, jer će u hali “Čair” u sredu, 1. maja ugostiti beogradski Partizan, u utakmici 5. kola plej-ofa Superlige. Kako je nakon poraza u prošlom kolu šef struke niškog tima Veselin Vujović podneo ostavku, "Želju" će u ovom meču predvoditi pomoćni trener Nebojša Bokić.

    (2) detaljnije
  • Haskić Čair Radnički

    Radnički u Novi Sad ide rasterećeno, već je izborio "Evropu"

    Bod koji je osvojio u prošlom kolu protiv Čukaričkog Radničkom je osigurao makar 3. poziciju za kraj Superlige, a samim tim mu obezbedio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope. Nišlije zato kažu da utakmicu sa Proleterom dočekuju rasterećeno, iako desetkovani putuju u Novi Sad, gde će zaigrati u utorak, 30. aprila.

    (3) detaljnije
  • Futsal Vinter sport Kalča

    Prva futsal liga: Vranje i Jastrebac u baražu, Vinter sport "preskočio" Kalču za plej-of

    Kako se valjevski RB nije pojavio na meču u Nišu, sudeći po ustaljenoj praksi Vinter sport će dobiti službenu pobedu i zahvaljujući njoj plasiraće se u plej-of Prve futsal lige. Zbog ovog rezultata gradskog rivala Kalča se ipak neće naći među najboljih 6. Druga dva predstavnka juga Jastrebac iz Blaca i Vranje, zahvaljujući pobedama u poslednjem kolu, imaće prilike da se kroz baraž izbore za opstanak.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: