Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:49, 11. 12. 2021.

| Sport

Po penal na obe strane i remi Radničkog i Čukaričkog

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
radnički niš
Četvrti uzastopni remi dva tima:; Ilustracija; foto: FK Radnički

U utakmici 20. kola Superlige fudbaleri niškog Radničkog i Čukaričkog podelili su bodove, pošto je meč na ”Čairu” završen rezultatom 1:1 (0:1). Oba gola data su sa bele tačke, a prednost gostima doneo je Đorđe Jovanović u 36. minutu, da bi u 73. minutu Aleksandar Pejović postavio konačan rezultat.

Bolje su izabranici Radoslava Bataka ušli u meč, a mladi Mitrović je mogao svom timu da donese prednost, ali ga ja u tome sprečio golman Petrović. Čuvar mreže ”Brđana” zaustavio je u 9. minutu i pokušaj glavom Mićubućija.

Fudbalerima Čukaričkog trebalo je više od 20 minuta da krenu da igraju, a inicijativu su uspeli da naplate u 36. minutu. Janković je ušao u kazneni prostor, sa leđa ga je oborio Aksentijević, pa je sudija Srećković pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Jovanović i doneo prednost svom timu.

Baš kao prvo, i drugo poluvreme počelo je velikom šansom za Radnički. Kasalica koji zamenio Škrbića uzeo je loptu Mićibućiju iz noge, ali je Petrović bio dobro postavljen. Pokušavali su niški fudbaleri da dođu do izjednačenja, a u toj nameri uspeli su nakon velike greške Puškarića koji je loše procenio gde će lopta otići, pa je u šesnaestercu srušio Kasalicu. Sudija Srećković opet je pokazao na penal, odgovornost je preuzeo Pejović i uspeo da izjednači rezultat.

Usledili su veliki protesti gostujećeg tima, pa je trener Saša Ilić dobio crveni karton. Pre vremena u svlačionicu morao je i defanzivac Čukaričkog Stevanović, nakon što je dobio dva žuta kartona.

Još po jedna velika šansa je viđena na obe strane, ali su Arsić i Kovač za malo bili naprecizni, pa je četvrti uzastopni meč Radničkog i Čukaričkog završen nerešenim rezultatom.

Tim sa ”Čaira” se sada nalazi na deobi 5. mesta sa Napretkom koji ima i meč manje, dok je ekipa sa Banovog brda "zacementirana" na 3. poziciji.

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata fudbaleri Radničkog 15. decembra gostovaće novosadskom Proleteru.

Linglong Superliga 20. kolo: Radnički - Čukarički 1:1 (0:1)

Stadion: Čair;

Sudija: Marko Srećković;

Strelci: Radnički: Pejović; Čukarički: Jovanović;

Žuti kartoni: Radnički: Aksentijević, Stevanović; Čukarički: Janković, Belić, Puškarić, Stevanović (2), Šapić;

Crveni kartoni: Čukarički: Stevanović;

Radnički: Kahriman, Aksentijević, Stevanović, Savić, Stanković, Kovačević, Mićibući (od 87. minuta Pavlov), Mitrović, Pejović, Tomić (od 60. minuta Arsić), Škrbić (od 23. minuta Kasalica);

Čukarički: Petrović, Stevanović, Šapić, Puškarić, Tošić, Kovač, Mijailović, Janković (od 69. minuta Savić), Ndijaj (od 7. minuta Čolović), Kajević (od 55. minuta Belić), Jovanović (od 55. minuta Rakonjac)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Seljak

    20:25 // 12. 12. 2021.

    Uopšte nije namešteno, videlo se iz aviona, a i iz drona.

  • Razbibriga

    06:42 // 12. 12. 2021.

    Sta kazu kladionice i Kokezijanci ,sta vas ceka u sledecem kolu ? Kako god vam presude, mora da se se gospodari slusaju i krug da se zatvori i lova izvrti !

  • VAR tehnolog

    06:39 // 12. 12. 2021.

    Istorijski uspeh ! Cukaricki , kad igra i sa Bajernom, ovi im nista ne mogu ! Dobro smo prosli !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: