Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:50, 17. 4. 2019.

Pobeda Partizana u Humskoj, Radnički u revanšu mora da nadoknadi gol

Radnički Partizan Ranđelovic Revanš zakazan za 15. maj; ilustracija; foto: Vanja Keser

U ne previše uzbudljivom i atraktivnom meču polufinala Kupa Srbije Partizan je savladao niški Radnički sa minimalnih 1:0. Ipak, ovo je tek prvi meč, pa ništa nije gotovo, jer će Nišlije imati priliku da ovaj zaostatak nadoknade na svom "Čairu" 15. maja i tako se plasiraju u toliko željeno finale najmasovnijeg takmičenja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Naissus

    20:06 // 17. 4. 2019.

    RIKARDO GOMEŠ!!

    Radnički ni za 100 godina neće da ima igrače čak ni približnog kova kao što ih ima Partizan. Zato što je Radnički SNS filijala a Partizan Sportsko Društvo.

    Večerašnje ponašanje dvojice trenera kraj aut linije otkrilo je kompletnu sliku nivoa ponašanja. Neko je intelektualac a neko pravi zadrugar

    • Nišlija

      20:59 // 17. 4. 2019.

      A ti si popio svu pamet ovog sveta?

    • Aca

      14:23 // 18. 4. 2019.

      Gde nabra toliku pamet!

    • Tranzicija

      15:41 // 18. 4. 2019.

      A to se hvalite da imate jednog dobrog igraca a 10x veci budzet od Radnickog?! E mali moj navijacu, parazitskog budzetskog kluba sa Topcidera...

  • Ел гу ицепили?!

    20:27 // 17. 4. 2019.

    Ај реално. Игра 0, и Партизан и Раднички. Уплатите тикет на кеца наредне недеље, Раднички добија Партизан, а куп је продат у замену за ЈСЛ, просто.
    Поздрав од Партизановца.

    • Tranzicija

      15:36 // 18. 4. 2019.

      Radnicki je u plej of usao sa 11 bodova vise od partizana, sad ima 8 a do kraja 6 kola. Koja je logika da daju Kup za prvenstvo?!

  • Alo

    20:14 // 17. 4. 2019.

    Lalat je na Marakani kao devojčica, a na JNA se pretvara u tigra. Protestuje na svaku odluku sudije, svađa se sa publikom, skače, viče... a na Marakani posmatra utakmicu kao neki penzioner.

  • Roki

    20:25 // 17. 4. 2019.

    Katastrofa od igre Radnickog....Sa ovakvom igrom sa.............u ligi umesto da pobedimo 3-0,mi neznamo pas da sastavimo,sansu da stvorimo.Ma polusansu.Ce prodjemo-al malo sutra,Lalat se covek iskida od muke od neznanja....kao da su sa Marsa pali....

  • Мита

    21:23 // 17. 4. 2019.

    На јесен Раднички,с пролећа Трговачки...и тако из године у годину...

    • Tranzicija

      15:37 // 18. 4. 2019.

      Jos jedan dobar poznavalac srpskog fudbala...

  • Strale

    01:09 // 18. 4. 2019.

    Ravnopravna utakmica sto potvrdjuje i statistika. 7-7 su sutevi na go od toga Radnicki 4 suta u okvir gola Partizan samo 3. Realno je bilo da se zavrsi nereseno ali sa ovim rezultatom Radnicki ima realne sanse da ide dalje. Sudje je odlicno i hvala bogu da nije bilo penala jer posle tih penala uvek idu komentari da je sudija doneo nekom pobedu. Ocekujem ubedljivu pobedu Radnickog na Cairu.

  • Djorgo

    21:37 // 17. 4. 2019.

    U redu, protiv Zvezde i Partizana, kada su bitne utakmice, jasno se vide glavne slabosti, tj. limitiranost tima. Vezni red - u ofanzivi i delom "špic". Drinčić je za ovu ligu suva klasa, ali je usamljen. Grbić je najtanji. Bondarenko, ofanzivno, tanak. Kojašević - vrlo lomitiran. Caki, znamo, igračina, ali godine, povreda ... . Šanse u Nišu su i dalje 50%:50%.

  • Stojko

    23:54 // 17. 4. 2019.

    Čitam izveštaj /nemam Arenu/ "Radnički će imati priliku da nadoknadi zaostatak". Pa dobro, zar tamo nije mogao da overi, a u Nišu potvrdi finale? Kakva je to igra? Bezvoljna, anemična. Nikakva. Cela Liga se igra za bodove, Deluje apsurdno, ali je tako. O navijačima - gledaocima ni reči. Oni su poput statista. O meraku njihovom, da sa stadiona odu zadovoljni više niko i ne misli.

  • Tivat

    23:27 // 18. 4. 2019.

    Ovde ima malo navijaca Radnickog,ovo su navijaci Tonceva i Lalatovica ili ti botovi!Briga njih dvojicu za Radnicki,
    tu su da muljaju i profitiraju.Zato i nema publike,plus los fudbal,namestaljke,stadion bez wc i vode,naklonjenost ka Crvenoj zvezdi(kritikovao bih i da je ka Partizanu),klub bez strucnjaka za marketing i medije,niko ne pominje i promovise podmladak,politikanska uprava...

  • Bruno

    22:26 // 17. 4. 2019.

    Mi nemamo regularno ni prvenstvo, a ni kup. Ko je od raspada Jugoslavije bio ovde prvak, sem partizana i zvezde? obilić, kad je arkan sa gomilom mafijoza išo na utakmice. Pa za pet godina svi znaju ko će biti prvak, zvezda ili partizan, ostali klubovi služe kao dekoracija i fingira se liga. Tragikomedija. Zato imamo takve rezultate na međunarodnoj sceni, uključujući i reprezentaciju.

    • Gargamel

      07:55 // 18. 4. 2019.

      Verovatno su rezultati Radničkog, u poslednjih nekoliko godina, na međunarodnoj sceni za primer. Zvezda je prošle godine igrala Ligu Šampiona...Paritzan dva puta....Prezimili su u Ligi Evrope i jedan i drugi....Da nije Partizana koeficijent bi bio na nuli...A Radnički? Čime može da se pohvali u poslednjih nekoliko godina, kada je Evropa u pitanju? Da vam nije Točev, ne bi ni bili tu gde ste.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: