Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:53, 12. 9. 2021.

| Sport

Pobeda Radničkog na debiju trenera Kokovića

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Radnički Niš
Napokon pobeda Nišlija; Ilustracija; foto: V. Keser/Južne vesti

Nakon 5 utakmica bez pobede fudbaleri Radničkog zabeležili su trijumf u 8. kolu Superlige Srbije nad ekipom Voždovca (1:0). Pobedu niškom timu na debitantskom meču novog trenera Radomira Kokovića doneo je Miljan Škrbić golom pred kraj prvog poluvremena.

Više od 40 dana i još jedan novi trener bio je potreban niškom Radničkom da dođu do nove, druge pobede u ovoj sezoni. Od 2. kola i pobede nad Napretkom Nišlije su bile bez trijumfa, a u nedelju popodne savladana je ekipa Voždovca, koja je bila u seriji od 3 pobede.

Tvrda utakmica odigrana je u Nišu, bez mnogo izglednih prilika, a odbrana Radničkog ovog puta je bila na visini zadatka i nije dozvolila gostima iz Beograda mnogo udaraca ka golu Kahrimana.

Samo jedan pogodak viđen je u Nišu, u 42. minutu na centaršut Aksentijevića odlično je reagovao napadač Škrbić i doveo Nišlije u vođstvo.

Bio je bolji tim sa "Čaira" u prvom poluvremenu koje je krunisao golom pred sam kraj, a u drugom poluvremenu je zatvorio sve prilaze golu, pa nije bilo većih prilika na obe strane.

Najnovija pojačanja Nišlija meč su presedela na klupi, a tim je pretrpeo nekoliko izmena u odnosu na onaj koji je praktikovao bivši trener Stanković.

Nakon 8. kola Radnički se nalazi na 11. mestu sa 9 bodova, a u narednom kolu gostuje u Novom Pazaru.

Linglong Superliga 8. kolo: Radnički - Voždovac 1:0 (1:0)

Stadion: "Čair";

Sudija: M. Milanović;

Strelci: Radnički: Škrbić; 

Žuti kartoni: Radnički: Stevanović, Kahriman ; Voždovac: Hajdin, Stanisavljević A, Stanisavljević F, Purtin;

Crveni kartoni: /

Radnički: Kahriman, Aksentijević, Bjeličić, Stevanović, Stanković (od 69. minuta Todoroski), Kovačević, Mićubići, Duronjić (od 63. minuta Vukadinović), Arsić (od 78. minuta Ilić), Mitrović , Škrbić;

Voždovac: Preković, Mijailović, Boganović (od 80. minuta Stojčev), Milović, Laciskas (od 66. minuta Stanisavljević), Stanisavljević (od 66. minuta Purtić), Ivezić, Hajdin, Pantović (od 76. minuta Mašović), Vujnović, Milosavljević  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • War tehnolog

    18:26 // 13. 9. 2021.

    Nabedjene ,nekakve, meraklije, drugari i botovi Tonceva, zele nam reci da je ovo istorijski uspeh, pobediti, ej, Vozdovac ?! Briga vas za Radnicki, vazno da vam je patron dao sendvic i besplatnu kartu ! Mafijaska ling- long liga , u saradnji sa kladionicama, odredice nam sudbinu , makar trener bio Klop !

    • Meraklija63

      22:00 // 14. 9. 2021.

      Za razliku od vas nabedjenih navijaca Radnickog za koga navijate samo kad mu ide dobro,ja navijam i volim svoj klub jos od 1968god.bez obzira ko ga vodi i ja ne volim Tonceva ali klub je iznad svih i treba mu dati podrsku i kad ne ide,NAPRED RADNICKI!!!!!

  • Mačka

    15:27 // 13. 9. 2021.

    Škrbića verovatno dovodi Ica golubar u Sinđelić kada bude ušao u trecu ligu.

  • gari

    02:17 // 13. 9. 2021.

    Oket, idemo korak po korak, sledeći je N.Pazar. Tu se ide na pobedu !!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: