Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:00, 29. 9. 2012.

| Sport

Pobeda Radničkog nad BSK-om

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog pobedili su BSK rezultatom 4:1 (2:1) na stadionu Čair u 7. kolu Superlige. Golove postigli Marko Ranđelović, Strahinja Petrović, Milan Jovanović i Saša Stojanović.

Radnički je ostvario i drugu pobedu na svom Čairu u Superligi. Pred oko 4.000 gledalaca RAdnički je pobedio BSK sa 4:1. 

Prvi gol postigao je kapiten Marko Ranđelović u 11. minutu kada je nakon slobodonog udarca Dušana Kolarevića bio najviši u skoku i glavo postigao gol. 

BSK je izjadnačio brzo, u u13. minutu golom Vuka Sotirovića nakon solo prodora.

Strahinja Petrović je u 45. minutu doneo novo slavlje za 2:1. Vukomanović je sa leve strane ubacio u šesnaesterac, Bratilslav Pejčić je pokušao da postigne gol, golman je odbio loptu na koju je natrčao Strahinja Petrović.

DSCF0532 Foto: Vanja Keser

U 80. minutu Milan Jovanović je poveo napad, došao do gola BSK-a i postigao gol za 3:1. Konačan rezultat postavio je Saša Stojanović u 83. minutu kada je glavom matirao golmana.

Prvu priliku da povede Radnički je imao u 5. minutu pošto je sudija svirao jedanaesterac za domaće nakon igranja rukom igrača odbrane BSK-a. Saša Stojanović je šutirao, ali je golman gostiju Ljubo Kovačević odbranio.

Radnički je ubrzo poveo, nakon gola Marka Ranđelovića. Slavlje niških navijača nije trajalo dugo jer je u 13. minutu solo prodorom Vuk Sotirović izjednačio.

DSCF0530 Foto: Vanja Keser

Imao je BSK priliku da povede u 38. minutu. Vuk Sotirović je poveo napad, išao sa desne strane šutnuo na levu, ali nije bilo njegovih saigrača da prihvati loptu.

Novo slavlje na stadionu Čair doneo je u 45. minutu Strahinja Petrović kome je ovo treći gol u sezoni.

Drugo poluvreme je počelo u većoj ofanzivi Radničkog.

DSCF0580 Foto: Vanja Keser

U 56. minutu Bojan  Đorđević se probio sa desne strane, dodao u šesnaesterac BSK-a do Saše Stojanovića koji je pokušao da doda Milanu Jovanoviću, ali bez većeg uspeha. Saša Stojanović je imao još jednu priliku u 57. minutu kada je na odbijenu loptu šutirao sa ivice šesnaesterca gsotiju, ali je lopta otišla preko gola.

Iz daljine je pokušao i Milan Jovanović, ali i ta lopta je otišla preko gola u 60. minutu. Minut kasnije, Milan Pavličić se izborio za loptu sa desne strane, dodao je u kazneni prostor BSK-a gde je Aleksandar Jovanović smirio loptu dodao do Saše Stojanovića koji se nalazio na ivici šesnaesterca i opet loptu poslao pored gola.

U 70. minutu Milan Bošković je šutirao na gol Radničkog, ali je lopta otišla preko gola.

DSCF0630 Foto: Vanja Keser

Milan Jovanović je u 75. minutu dobio loptu sa desne strane, stigao ispred šesnaesterca BSK-a, dobacio do Milana Pavličića koji je loptu prosledio do Bratislava Pejčića koji je pokušao sa ivice kaznenog prostora da postigne gol, ali je lošta otišla preko gola. Dva minuta kasnije i lopta Aleksandra Jovanovića je završila preko gola.

Nakon ovih šansi usledila su da gola Radničkog i prava opsada gola BSK-a.

Na kraju, Radnički je osvojio nova 3 boda u superligaškoj trci.

RADNIČKI - BSK 4:1 (2:1)

Stadion Čair u Nišu

Gledalaca: 4.000

Sudija: Dejan Dimitrijević

Žuti kartoni: Dušan Kolarević (u 45. minutu) iz Radničkog; Nikola Ćesarević ( u 16. minutu), Marko Bošković (u 41. minutu).

Crveni kartoni:

RADNIČKI NIŠ: Miloš Perić, Bojan Đorđević, Branislav Vukomanović, Marko Ranđelović, Miloš Petrović, Strahinja Petrović (Milan Pavličić od 56. minuta), Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić (Nikola Lukić od 88. minuta), Dušan Kolarević, Saša Stojanović, Vladan Binić (Milan Jovanović od 52. minuta).

BSK: Ljubo Kovačević, Miloš Stamenković, Nikola Čelebić, Petar Planić, Ćesarević Nikola (Aleksandar Petrović od 62. minuta), Stefan Milojević (Marko Bošković od 19. minuta) Ivica Milutinović (Aleksandar Simović od 58. minuta), Mile Savković, Aleksandar Đukić, Ajezdin Nuhi, Vuk Sotirović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • merak

    19:56 // 1. 10. 2012.

    Prosto ne mogu da verujem da je Bajevski dobio toliko para a covek je povredjen i pitanje je da li ce uopste i zaigrati za nas jer moze da ide kad hoce

  • Miloš

    10:05 // 1. 10. 2012.

    Zahtevam od uprave da dozvole roditeljima sa decom da unose flašice vode. Nismo došli da pravimo incidente nego da gledamo fudbal.

    • Real Sa Nisave

      21:53 // 1. 10. 2012.

      Nije to do uprave prijatelju.

  • Aleksandar Stojanovic

    05:40 // 1. 10. 2012.

    Pa pravo da ti kažem i nisam evo prvi put posle dužeg vremena sam bio kad smo igrali protiv Smedereva, nisam ni bio u Nišu 5 god.
    Nije problem nikakav ako je zabranjeno al je problem način na koji postupaju prilikom pretresa. Ja dolazim da gledam Radnički i nikad ništa nebih uradio na stadionu što bi štetilo klubu a verujem i 99% ostalih, ono što vidim je pravo navijačko ponašanje Meraklija i ljubav prema klubu.

    • jsa

      10:24 // 1. 10. 2012.

      Razumem ja da vama trebaju i upaljaci i voda i sokovi i torbice ali :1
      1) ni na jednom modernom stadionu na svetu se ne unosi hrana i pice
      2) pošto smo narod kakav smo normalno je da flasice za vodu mnogi koriste za kao pikado i pacaju na teren.
      3) vidi se da vecina vas dugo nije bila na stadionima, i zato ne kukajte ,nije ovo pozorište.
      Voda se moze kupiti lepo na zapadnoj tribini,nosite šibice i rešen problem.

      Ajde malo prestanite da se žalite i uživajte u fudbalu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: