Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:06, 10. 8. 2018.

| Sport

Pobeda Radničkog, povredio se i drugi golman niškog tima

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
VAK-1309
Radnički na deobi prvog mesta; foto: JV/Vanja Keser

Utakmica 4. kola Superlige na stadionu "Čair" između niškog Radničkog i beogradskog Voždovca završena je rezultatom 1:0 za domaćina, a utakmicu je obeležila teža povreda golmana niškog tima Ivana Bulajića koji je nakon sudara sa protivničkim igračem u 6. minutu završio u Kliničkom centru. Radnički na deobi prve pozicije.

VAK-1247 foto: JV/Vanja Keser

Na drugoj utakmici zaredom golman Nišlija nije završio meč, a ovog puta mladi Ivan Bulajić je, nakon sudara sa Srećkovićem, ostao da leži na travi. Posle višeminutne intervencije lekara Bulajić je odvežen u Klinički centar, a prema informacijama iz kluba, doživeo je potres mozga.

Bulajića je zamenio mladi Kojić koji je do kraja uspeo da sačuva mrežu svog tima.

Jedini gol na utakmici postigao je kapiten Radničkog Riota Noma koji je u 89. minutu, nakon centrašuta Ranđelovića, glavom poslao loptu u mrežu gostiju.

VAK-1345 foto: JV/Vanja Keser

Na ovoj utakmici u startnoj postavi domaćina bio je i novajlija Nikola Drinčić, pa je Lazar Ranđelović meč počeo na klupi.

Dobro je počeo niški tim, pa je u trećem minutu imao veliku šansu. Grbić je prošao po levoj strani, dodao do Haskića, čiji je šut pogodio Stanisavljevića koji je tako izblokirao put do gola.

Pokušao je Stanisavljević u 18. minutu iz daljine ali je lopta išla direkt na golmana Kneževića. Ni u 23. minutu Haskić nije bio precizan, a dva minuta kasnije oprobao se i Drinčić iz slobodnog udarca, ali je golman Voždovca odbranio.

Gosti su imali priliku u 31. minutu, ali je loptu sa gol-linije odbio Nikola Stanković, posle šuta Lukovića. Beograđani su u 57. minutu imali još jednu priliku, ali je Luković šutirao pored stative.

Nakon ovog meča Radnički je sa 9 bodova na deobi prve pozicije sa Crvenom zvezdom koja ima i utakmicu manje.

RADNIČKI - VOŽDOVAC 1:0 (0:0)

Niš, stadion Čair.

Sudija: Zoran Široki (Smederevo).

Žuti kartoni: Pankov, Haskić (Radnički), Mihajlov, Srećković, Luković i Kovačević (Voždovac).

RADNIČKI: Bulajić (Kojić od 10. minuta), Todorovski, Pankov, Crnomarković, Stanković, Drinčić, Mićić (Ranđelović od 46. minuta), Noma, Stanisavljević, Grbić (Nikodijević od 58. minuta), Haskić.

VOŽDOVAC: Knežević, Ćirković, Mihajlov, Petrović, Kovačević, Pavlović, Milutinović, Duronjić, Luković, Srećković (Zoćević od 82. minuta), Mašović (Jevtić od 90. minuta).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Buca

    17:18 // 11. 8. 2018.

    Misko,nije gi brojala,jer nije ni bila na Cair.Napise,tek da ima nesto.I to se zove novinarstvo?Pa ne mozete se,gospodo novinari,tako baviti poslom,tako se to ne radi,gospodine glavni urednice,koji ovo dozvoljavas.

    • Dejan

      21:59 // 11. 8. 2018.

      Najpre se pozabavite gramatikom...

  • Misko

    16:25 // 11. 8. 2018.

    Novinarko LJubice,tebi je i dalje tesko da napises u izvestaju KOLIKO JE BILO GLEDALACA?Pa to svakog navijaca interesuje,a ti bas neces,pa neces

    • penzionerka

      17:04 // 11. 8. 2018.

      @Misko Ranije se znalo: IME STADIONA,BROJ GLEDALACA, SUDIJA, STRELCI,SASTAVI I OCENE,I IZVESTAJ KAKO JE TEKLA UTAKMICA.Sada mozes procitati tekst,a da ne znas rezultat. Upravu ste,Misko.

  • dunster

    15:17 // 11. 8. 2018.

    Koliko nemas osecaja za igru kad ne znas da izbegnes sudar sa protivnickim igracem,ili koliko mozes da budes bezobziran pa da te bas briga da li ces u naletu da ga povredis?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: