Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:06, 10. 8. 2018.

Pobeda Radničkog, povredio se i drugi golman niškog tima

VAK-1309 Radnički na deobi prvog mesta; foto: JV/Vanja Keser

Utakmica 4. kola Superlige na stadionu "Čair" između niškog Radničkog i beogradskog Voždovca završena je rezultatom 1:0 za domaćina, a utakmicu je obeležila teža povreda golmana niškog tima Ivana Bulajića koji je nakon sudara sa protivničkim igračem u 6. minutu završio u Kliničkom centru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • fer plej

    06:45 // 11. 8. 2018.

    Bre momak,kako ne znas ili neces da preskocis golmana,a ne da ga ovako povredis?Sve cesci su ovakvi prekrsaji i vinovnike treba rigorozno kaznjavati.Kakav se ovo krvnicki bes uselio u ovu decu?

    • ГоранЧе

      13:53 // 11. 8. 2018.

      Исти онај бес и мржња који тровачи са трибина сваки пут шаљу противницима, домаћима, судијама, управама. Некултурни, необразовани, исфрустрирани и бахати учиниће да на трибинама буде све мање пристојних и добронамерних. Ако их и даље будемо толерисали, слика о нама, нашем граду и спорту ће ићи као негативна а деци остаје модел потпуно деструктивног понашања

  • sozontije

    11:12 // 11. 8. 2018.

    Treneri,fudbalski ucitelji,naucite svoje pulene,jos od malih nogu,kako se pada,kako ne povrediti igraca u duelu,kako preskociti golmana ako je blizi lopti,kako ga mucki ne udarati... Ovo je bas ucestalo .

  • dunster

    15:17 // 11. 8. 2018.

    Koliko nemas osecaja za igru kad ne znas da izbegnes sudar sa protivnickim igracem,ili koliko mozes da budes bezobziran pa da te bas briga da li ces u naletu da ga povredis?

  • Misko

    16:25 // 11. 8. 2018.

    Novinarko LJubice,tebi je i dalje tesko da napises u izvestaju KOLIKO JE BILO GLEDALACA?Pa to svakog navijaca interesuje,a ti bas neces,pa neces

    • penzionerka

      17:04 // 11. 8. 2018.

      @Misko Ranije se znalo: IME STADIONA,BROJ GLEDALACA, SUDIJA, STRELCI,SASTAVI I OCENE,I IZVESTAJ KAKO JE TEKLA UTAKMICA.Sada mozes procitati tekst,a da ne znas rezultat. Upravu ste,Misko.

  • Buca

    17:18 // 11. 8. 2018.

    Misko,nije gi brojala,jer nije ni bila na Cair.Napise,tek da ima nesto.I to se zove novinarstvo?Pa ne mozete se,gospodo novinari,tako baviti poslom,tako se to ne radi,gospodine glavni urednice,koji ovo dozvoljavas.

    • Dejan

      21:59 // 11. 8. 2018.

      Najpre se pozabavite gramatikom...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: