Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:57, 7. 5. 2017.

Pobeda Radničkog u Kruševcu

Utakmicu u Kruševcu je, kao i uvek, pratilo žestoko navijanje; foto: Vanja Keser Utakmicu u Kruševcu je, kao i uvek, pratilo žestoko navijanje; foto: Vanja Keser

U četvrtoj utakmici plej-ofa, niški Radnički je pobedio i treći put zaredom, ovog puta u gostima, kruševački Napredak, a konačni rezultat bio je 0:2. I pored toga, nije baš sve proteklo tako dobro za niški tim, s obzirom na to da je Radoš Bulatović dobio crveni karton, a Saša Stojanović i Aleksandar Jovanović se povredili, ali zasada se ne zna koliko ozbiljno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Иван Петковић

    21:48 // 7. 5. 2017.

    Одлична тактика и заслужена победа, исто тако паметно и против Воше, с тим што ће бити тешко без Радоша, али што би се рекло, "Кога нема, без њега се мора"
    НАПРЕД РЕАЛ

    • Aca

      23:10 // 7. 5. 2017.

      Ne verujem da mozemo do 4 mesta ali da pokusamo...

  • Ivan

    22:37 // 7. 5. 2017.

    Zasluzena pobeda a najbolji igrac Kojic po ko zna koji put. Covek je profesionalac od glave do pete i bori se kao da mu je svaka utakmica poslednja u zivotu. Nazalost zadnje tri utakmice su paklene i realno tesko da ce Radnicki izboriti evropu. Kada bi uzeli 3 boda u ove tri utakmice mozda bi i mogli da se nadaju necemu ali igra se sa 3 prvoplasirane ekipe superlige i to dve na strani.

    • Roki

      10:56 // 8. 5. 2017.

      Naravno Kojic,ali i dobri su i Bulat i Caki,Aca,ali su oni vec igraci u godinama,videlo sa da Caki vise ne moze,Aca jedva izgara,i nije redu da takvi igraci nose ceo tim na plecima dok Tomic i Mrkic ne pretce niti se zalazu ni 1/3 od toga...Teba oni da budu ti koji ce da daju golove,trce,bore se a ovi kao stariji da im budu uzor i da ih pumpaju loptama....

  • roki

    22:56 // 7. 5. 2017.

    Sve cestitke na pobedi,i naravno,nova 3 boda,jos sladja osvojena protiv jos jedne moram reci dobre ekipe koja je hit ovog prvenstva.Naravno,Evropa je i blizu i daleko,jedino mi je zao sto nemamo brze igrace za kontranapade i odbrana nam malo skripi.Tu gledam na Tomica i Mrkica koji kao mladji treba da istrce kontranapad,ali oni su nekako nacisto odsutni sa terena.No pobeda se racuna i svaka cast.

  • niš

    23:34 // 7. 5. 2017.

    Rastavac najbolji trener! Bravo Radnički!

  • gari

    14:48 // 10. 5. 2017.

    Samo je bitna pobeda. Igra po obicaju uzas, lose, odbrana na nivou igre - znaci NULA !!!!! Samo je sreca spasila radnicki da u prvih 15 min ne primi barem 2 ako ne i 3 gola !! Pobedi se u zube ne gleda, ali protiv Vojvodine, Partizana i CZ, nemaju sanse(na zalost) !!! Fizicki, brzinski pa i tehnicki su daleko od kvaliteta ova 3 tima. Potrebna je "sveza krv", klinci iz podmlatka, nek se kale !!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: