Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 8. 12. 2013.

| Sport

Pobeda i poraz Kinezisa pred plej-of

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370-dzudo-kinezis.jpg
Džudisti Kinezisa slave pobede u Nišu; foto: Lazar Zagorac

U poslednjem kolu Superlige Srbije džudisti Kinezisa iz Niša pobedili su kikindski Partizan rezultatom 10:0 (500:0) i pretrpeli poraz od Crvene Zvezde sa 6:4.

U prvom meču dana protiv Partizana iz Kikinde Kinezis je nastupio je u sastavu Dejan Tomac (66kg), Bojan Ivezić (73kg), Miroljub Ivezić (81kg), Stevan Stamenković (90kg) i Darko Stošić (+90kg).

Svi takmičari su rutinski ostvarili maksimalne pobede iponima i nastavili niz pobeda bez poraza protiv ove ekipe u Superligi.

U drugom meču Kinezis se borio protiv prvoplasirane ekipe na tabeli Crvene Zvezde iz Beograda.

Kinezis je nastupio u kombinovanom sastavu. U kategoriji do 66kg Dejan Tomac je poražen iponom od Predraga Nikolajevića. U kategoriji do 73kg prvi superligaški nastup zabeležio je perspektivni junior Filip Mosić koji je je poražen iponom od Milana Nikolića.

U kategoriji do 81kg sastali su se Miroljub Ivezić i Boško Ostojić, a član Kinezisa je slavio. Zatim, u katogoriji do 90kg nastupio je Nenad Stamenković koji je u odličnom meču protiv Majdova doživeo tesan poraz.

U poslednjem meču dana u kategoriji preko 90kg Darko Stošić je zabležio još jednu vrednu pobedu savladavši Božidara Božinića u produžecima meča. 

Mečevi plej-ofa na programu su u subotu, 14. decembra u Sportskom centru Šumice u Beogradu. Kinezis će se u polufinalu Superlige boriti protiv Rakovice, a u drugom polufinalnom paru su Crvena zvezda i Cement iz Beočina.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko

    12:15 // 9. 12. 2013.

    Bravo, majstori tatamija! A sada na titulu! Ali, bez opterecenja! Sta god uradili, vi ste za nas Nislije sampioni!!! Napred, ratnici!

  • Ivan Grozni

    15:32 // 8. 12. 2013.

    BRAVO MAJSTORI !!! A sad u napad na titulu. Jeste ove godine ubedljivo najjaca konkurencija,ali vi imate i snage i srca da uzmete zlato.Svi pravi ljubitelji sporta u Nisu su uz vas.NAPRED DO POBEDE!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: