Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:31, 28. 3. 2022.

| Sport

Pobeda i poraz košarkaša Naisa na turniru Balkanske lige u ”Čairu”

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
IMG_20220328_114306
Pobeda i poraz niških košarkaša; foto: KKK Nais

Proteklog vikenda u niškoj hali ”Čair” odigran je treći turnir Balkanske košarkaške lige u kolicima, a košarkaši Naisa upisali su pobedu i poraz. Oni su prvo poraženi od ekipe Bjeljine rezultatom 72:46, da bi u drugom meču sa 45:29 savladali ekipu Levskog iz Sofije.

Pored ekipa iz Niša, Bjeljine i Sofije, na turniru je, kao i na prethodna dva, učestvovala i ekipa Paramonta iz Podgorice koja je, baš kao i ekipa Naisa, upisala pobedu i poraz.

Pred nekoliko stotina ljubitelja košarke, turnir su otvorili timovi Paramonta i Levskog, a ekipa iz Podgorice je ubedljivo slavila rezultatom 71:38.

Nakon svečanog otvaranja, na parket hale ”Čair” našli su se domaći košarkaši i najjača ekipa takmičenja - Bjeljina. Iako pobeda od 26 poena deluje kao ubedljiva, na terenu je viđena velika borba. IMG_20220328_114251 Ekipa iz Niša nakon tri turnira na skoru od po 3 pobede i poraza; foto: KKK Nais

Ekipa Bjeljine vrlo brzo je opet izašla na teren, a pobedu rezultatom 56:42 upisali su i nad ekipom Paramonta. Treći turnir Balkanske lige zatvorio je okršaj Naisa i Levskog, u kome su Nišlije pokazale svoj kvalitet i došli do treće pobede u ligi, a imaju i isti broj poraza.

U atmosferi od nekoliko stotina ljudi, uz organizaciju na najvišem nivou, uživali su svi timovi, a niška publika videla je najbolju košarku u kolicima koja se igra na Balkanu. Zahvaljujemo se svim učesnicima, publici, pokroviteljima, sponzorima, prijateljima kluba na velikoj podršci uz koju smo na najbolji mogući način reprezentovali Niš i Srbiju - kažu iz Naisa.

Završni turnir Balkanske lige tokom maja biće odigran u Sofiji, kada će biti dodeljen pehar šampionu, ali i nagrade i mnogobrojna priznanja najboljim učesnicima prve sezone.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: