Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:56, 20. 7. 2019.

| Sport

U Radničkom vide kao obavezu da Superligu otvore pobedom

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Flora fudbal Čair
"Da sa tri boda otvorimo Superligu"; foto: Vanja Keser

Nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope, niški Radnički počinje nadmetanje u Superligi u kojoj je cilj, kako kaže šef stručnog štaba Simo Krunić, da ponovo izbore izlazak na međunarodnu scenu. Zato pobedu u utakmici sa novosadskim Proleterom, koja se igra na "Čairu" u nedelju, 21. jula, trener vidi kao obavezu.

Što zbog samog Proletera, koji je prošle sezone iako novajlija uspeo da obezbedi plasman u plej-of Superlige, što zbog neuspeha koji se dogodio pre samo dva dana, Krunić ističe da ih čeka težak meč. Novosađani su dobra ekipa, kaže trener Nišlija, ali veruje da će njegov tim pobedom otvoriti Superligu.

Nemamo vremena da tugujemo za ispuštenom prilikom u dvomeču sa Florom, moramo da se oporavimo jer nam počinje Superliga i naša je obaveza da je otvorimo sa tri boda. Klub mora da nastavi sa rezultatima iz prošle sezone. To je veliki izazov za mene. Sve osim novog plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope smatraću neuspehom za Radnički. O ekipi Proletera ne znamo mnogo, pošto su oni, kao i mi, promenili sastav u odnosu na prošlu sezonu - kaže Krunić.

Najavio je Sarajlija i nekoliko izmena u startnoj postavi, ali nijedna od njih neće biti Nermin Haskić. Nakon neugodne povrede Bosanac je počeo da trenira, kaže Krunić, a na teren će se vratit čim bude "na optimalnom nivou".

Ja se nadam da će se to desiti što pre. Promene nisu zbog loše igre, već zbog toga što neki igrači još uvek nisu spremni da igraju u ritmu četvrtak-nedelja. Ja sam optimista i verujem da ćemo u nedelju odigrati kvalitetno. Pozivam publiku da sutra dođe na "Čair" i bude nam 12. igrač, a mi ćemo im se odužiti dobrom partijom - rekao je Krunić.

Početak utakmice je u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na biletarnici hale "Čair". Cene su 150 dinara za jug, 300 za istok i zapad, dok je za mesto u loži potrebno izdvojiti 600 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • trecepozivac

    08:57 // 21. 7. 2019.

    SIMO ODLAZI !

  • nislija

    01:47 // 21. 7. 2019.

    Probajte X2 5 kvota, nesto mi tu mirise

  • Tivat

    23:36 // 20. 7. 2019.

    "Neki igraci nisu spemni da igraju cetvrak,nedelja"???
    Pa,sta ste radili na bazicnim pripremama,pocetak sezone,oni nemaju dusu!
    Nekakvi ste profesionalci,ko ne moze da izdrzi,moze da igra po selskim ligama,tamo se igra amaterski,kad oces treniras i igras !

    • deki

      21:42 // 21. 7. 2019.

      Doveli staracki dom, eto sta su radeli

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: