Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:15, 7. 7. 2022.

| Sport

Počela prodaja sezonskih ulaznica za Radnički

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
stadion Čair Radnički
Počela prodaja ulaznica, cene od 3.000 do 20.000 dinara; foto: JV / Ljubica Jocić

Na blagajni istočne tribine stadiona "Čair" počela je prodaja sezonskih ulaznica za sve utakmice Radničkog iz Niša u Superligi i Kupu ove takmičarske godine. Prodaja traje do četvrtka, 14. jula, a cene su od 3.000 do 20.000 dinara.

Prodaja vaučera, koji će biti kasnije zamenjeni za plastične kartice, biće svakog dana, osim nedelje, od 9 do 17 sati.

Zamena vaučera za plastičnu karticu vršiće se u petak, 15. jula i subotu, 16. jula, takođe na blagajni istočne tribine stadiona "Čair", u radnom vremenu od 09 do 17 sati - kažu u Radničkom.

sezonska ulaznica Cene od 3.000 do 20.000 dinara, foto: FK Radnički

Za južnu tribinu cena sezonske ulaznice je 3.000 dinara, za istočnu ili zapadnu 6.000, a za ložu je potrebno izdvojiti 20.000 dinara.

Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokumenta sa fotografijom (lična karta, pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti sezonsku ulaznicu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca - kažu u Radničkom.

Kako ističi u niškom klubu, sezonska ulaznica važi za sve utakmice Superlige, uključujući i utakmice Kupa Srbije, koje Radnički igra na stadionu "Čair" u Nišu u sezoni 2022/2023.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • blvr

    20:28 // 7. 7. 2022.

    mnogo je tužno što će Radnički dočekati stogodišnjicu sa ovom i ovakvom upravom, kao i sa ovom i ovakvom vlašću u gradu i državi.

  • Rade

    19:22 // 7. 7. 2022.

    Nekorektan potez uprave kluba kojim će oterati sa stadiona i ono malo ljudi što dolazi. Sezonske karte su sada 100 % skuplje u odnosu na prošlu godinu. Većina superligaških ekipa zadržala je istu cenu, možete proveriti. Ovim povećanjem sezonske karte će koštati isto kao i kod Beogradski Superligaša. Voleo bih da po završetku prodaje objave koliko su karata prodali.

    • Razbibriga

      18:36 // 9. 7. 2022.

      Ili ti, sto bi rekla gradonacelnica- sve je to zbog rata u Ukrajni !

  • Kakve ulaznice kada se stadion gradi unajvece

    15:51 // 7. 7. 2022.

    A di da sednem? Na one roze koje nekada bile crvene stolice? Pogledajte na sta lice tribine te mokri cvorovi. Radije cu od kuce preko arene da gledam prenos, imam bolje uslove..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: