Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 30. 3. 2011.

Počela rekonstrukcija stadiona Čair (foto)

Nedelju dana nakon prvobitno najavljenog datuma, rušenjem istočne tribine počela rekonstrukcija stadiona Čair.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • andrijana

    00:36 // 23. 4. 2011.

    E moje Nislije,a gde bi vi da zaradite taj hleb? na ulici?Sami ste unistili grad,postao je ruglo prosto sam se zastidela rodnog grada kada sam videla kao se ophodite prema njemu... Ja sam '99god.dosla u Sabac da zivim i plakala svaki dan jer je grad nasprem nisa bio 0 ,a sada je obrnuto,Sabac je serdjeniji i100%,i gradjani to cene ,a vi samo kukate...Sta ce vam stadion,pa sta ce zoo vrt,i jos dosta toga...a sta mislite koliko ce porodica raditi na izgradnji a i kasnije kada te ustanove prorade??? to su vam nova radna mesta...ako Bog da da to stvarno i urade!!!!

  • MDS

    18:47 // 30. 3. 2011.

    Ni manje ni više, nego Mile Ilić na slici. Eeeeee Srbijo, badava nama sve ovo, kada ovde neko može da pokrade narod i da se to javno zna, a posle se slobodno šeta gradom.

  • Kristijan

    21:46 // 30. 3. 2011.

    Šta reći?! Ortoped otvara građevinske radove! Zato nam ovako i ide, ko nas sve vodi, dobro i dišemo! Eeeee Srbijo, uništite žutica

  • dragana miladinovic

    22:01 // 30. 3. 2011.

    Pa ovde se skupio ceo DS,dobro ne bas ceo onaj ''gradonacelnikov'',pa je cak i Dulic dosao,verovatno da pomogne u predstojecim izborima koji ih ocekuju u partiji.Nazalost,ne treba u svoje svrhe da koriste stadion,i njegovu izgradnju da bi se okupili.A nama ostaje samo da se molimo da ne zaduze i nasu decu za jos koji bespotrebni milion.

  • Magdalena

    21:51 // 30. 3. 2011.

    Ko li ovde vrši nadzor, ako su kao kod hale, kumovi, biće neka žuta banka u nečije džepove!

  • alimpije

    08:24 // 1. 4. 2011.

    alimpije na vezi!
    nisam skeptik,nego realan.jako sam apolitican i zabole me i za banane i sve ostale.isti su.sto bih trebao vise voleti Simonovica?!
    nisam iz Nisa,ali tu zivim i volim ovaj grad.nikada nisam ni spomenuo Beograd.na utakmici Sindjelic-Partizan nisam isao na jug,iako navijam za Partizan.a nasa je sramota sto je za Nislije karta bila duplo skuplja.ako sam lokalpatriota ne moram se opredeliti za nekog posebno.voleo bih da imamo 2 prvoligasa.sto da ne.
    ali,u ovom trenutku,najrealnije je da ce neki Lukas i Bulat napuniti stadion.:(

  • Misko

    21:50 // 30. 3. 2011.

    I sta kao sagradice novi stadion i resice problem?? A ko ce da igra na tom stadionu, ko ce da plati te igrace koji ce igrati tu i milion drugih problema ali bitno da se napravi stadion da se dobije neki poen a sto narod nema leba da jede.... eee SRBIJO

  • alimpije

    22:31 // 30. 3. 2011.

    jel to znaci da samo Radnicki sme da igra na novom Cairu?!

  • Misko

    23:03 // 30. 3. 2011.

    Kakva bre super liga, kakva evropska takmicenja, o cemu ti pricas, bajke su na drugom spratu!!

  • Радознао

    08:35 // 31. 3. 2011.

    Само 18 хиљада гледалаца?! Знам да неће увек бити пун и знам да квалитет фудбала неће привлачити велике масе, али зашто се код нас увек размишља на кратке стазе, зашто није урађен пројекат за бар 25 хиљада људи? Сплит, који је за нијансу већи од Ниша има дупло већи стадион!

  • Meraklija

    13:11 // 31. 3. 2011.

    kakvi sve kompleksasi postoje.... Ne mogu da verujem.....

    Idite gledajte Zvezdu i Partizan na tv-u i ne sekirajte se ko ce da igra na nasem novom Cairu !!!

    JEDAN JE REAL !!!

  • Nemanja Ilic MERAKLIJA!!!!

    17:03 // 31. 3. 2011.

    NEK ZNAJU SVI, MERAKLIJE I STADION NACIN ZIVOTA JE A NE FAZON!!!!!!!!!!!!!!!!! VOLIM REALE O DA!!! kompleksashi, crknite!

  • Ladovina

    22:03 // 31. 3. 2011.

    Alimompije,kad ga se manu banana i kompanija sindjelic ce mozda i moci da se nazove gradskim klubom ali nikada nece biti ni blizu velicikana kakav je Radnicki . Radnicki ima svoju armiju navijaca koja ga prati i kada igra sa timovima ranga donjeg medjurova za razliku od sindjelica cije utakmice prosecno prati po 500 gledalaca . A sto se Radnickog tice,on je institucija u ovom gradu mnogo duze od 30 godina koliko si naveo a ako bog da bice jos jako dugo samo da ga se klone ljigavi skeptici poput tebe,za koje ako bude volje moze da se sakupi dobrovoljni prilog da vas otpremimo put beograda koji vam je ocigledno daleko drazi ... JEDAN JE RADNICKI !!!

  • НиколаНишлија

    23:04 // 31. 3. 2011.

    Ја не знам како неко може да воли и Раднички и Синђелић. То је исто као да неко каже да воли и Звезду и Партизан. А ви, који омаложавате Раднички, погледајте мало кроз шта смо прошли све у историји. Клуб није тренутно у некој, бог зна каквој ситуацији, али то никада неће да заустави Раднички да се пласира у виши ранг. Изградњом новог стадиона допринеће се долазак пуно људи и пуно навијача, самим тим и нових играча и спонзора. Ставите прст на чело и изгледајте ситуацију из реалне стране живота.

    Поздрав свим Нишлијама који подржавају овај коментар.

  • Нишлија

    22:23 // 30. 3. 2011.

    Да ли је могуће да на једну овакву вест има толико негативних коментара и толико песимизма. На овом стадиону ће играти ФК Раднички Ниш утакмице суперлиге и утакмице европских такмичења. С обзиром да ће Раднички имати велике спонзоре имаће и јак тим. Ето за промену један другачији одговор на ову тему.

  • Ladovina

    23:23 // 30. 3. 2011.

    a da ne bi mozda sindjelic trebao da igra na Cairu ?

  • Milan s

    00:07 // 31. 3. 2011.

    Ajde bre smarači pesimistički smorili ste sve hvala bogu da se jednom već sredi taj stadion naravno da će sve niške ekipe igrati na tomstadionu i sinđa i radnički obadva su naša niška kluba i obadva volim volim i svoj grad i sve što je u njemu a vi pljuvači što vam ništa ne odgovara pa čak ni ovako lepe vesti za naš grad DOSADNI STE RADITE NEŠTO U ŽIVOTU SEM ŠTO PLJUJETE PO SVEMU I ŠTO JE LEPO I ŠTO JE RUŽNO U OVOM GRADU!!!!

  • Sta ce vam

    00:11 // 31. 3. 2011.

    Da li je moguce da mozete negativno da komentarisete izgradnju stadiona, strasno... Pa nek sagrade i samo 1. fazu, a za ove dve videcemo, bolje i to nego rusevina. Polako za igru i igrace, gde igraci da igraju, prvo treba stadion ba bude OK. A to sto neko nema sta da jede, sam je kriv jer je nesposoban, nek uzme pa nek radi!!! Ko hoce da radi, ima posla, nije vam ovo socijalizam pa da neradnici zive na racun pametnih , radnih, vrednih i sposobnih ljudi!!!

  • alimpije

    08:29 // 31. 3. 2011.

    pa dobro,ladovino,gledacemo derbi Radnicki-Donje Medjurovo na evropskom Cairu.stadion nije vlasnistvo kluba,nego grada.po meni trebaju da ga koriste svi koji imaju potrebu.stvar je u tome da grad bude ujedinjen oko jednog jakog kluba,koji ce ga dostojanstveno predstavljati ,kao sto je to cinio Radnicki pre 30ak godina.od tad je mnogo proslo i Radnicki nije ni blizu tih uspeha.zato nema potrebe da se tu sad delimo na ove ili one,nego svim snagama napred.

  • OldSchool_MJ1989

    08:56 // 31. 3. 2011.

    Ha,ha,polako bre malogradjani niski.Pa ako vec ne volite Nis i Radnicki,bilo bi makar ljudski da ne komentarisete ovde.Imate svoje topciderske blizance pa njih gledajte,a ne opterecujte svoje mozgice ko ce da igra na novom stadionu,u kojoj ligi i sa kojim timom!

  • Ladovina

    18:49 // 19. 4. 2011.

    E od takvih realista mi i jeste muka !!!

  • 2635

    19:37 // 31. 3. 2011.

    Kad NESA udje bagerom na tribine caira s tim je gotovo....sigurni smo da je on poslednji gledalac u istoriji starog caira....

  • Perko

    15:37 // 30. 3. 2011.

    SA SRECOM! Posto smo 100 puta prevareni, od tramvaja u nisu 2001.god, preko rekonstrukcije letnje pozornice, gradnje novog doma za studente na gradskom polju, novog klinickog centra, igralista za decu i odrasle preko puta niteksa do mosta, kiparske stanove iznad pivare itd., nadam se da ce sve cetiri faze biti izvedene u kontinuitetu i da ovo nije samo mazanje ociju do izbora i dok ima para.

  • Nexa

    17:20 // 30. 3. 2011.

    Hleba i igara.S hlebom znamo situaciju,a sto se tice igre,tu ce sigurno igrati Real,Barsa,Mancester,samo ne znam koje godine.Valjda narodu trebaju nova radna mesta,da krene privreda,a onda ce se lako naci para za sport (bez uzimanja kredita).

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: