Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:53, 4. 8. 2012.

| Sport

Počele pripreme košarkaša Konstantina

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
kk konstantin nis na prozivci
Košarkaši na prozivci

Košarkaši niškog Konstantina odradili su prvi trening posle mesec dana pauze i tako otpočeli glavne pripreme za start nove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije.

Posle odmora u julu, niški košarkaši vraćaju se treninzima. Na prvom treningu u hali Čair trener Boško Đokić okupio je desetoricu igrača kojima će se uskoro priključiti i pojačanja.

Konstantin je prve pripreme odradio tokom 4 nedelje u junu, pa je u julu imao pauzu i sada slede dva meseca spremanja pred start nove sezone.

- Počinjemo dva meseca pred početak prvenstva koje bi trebalo da počne 6. oktobra. Tokom avgusta ćemo raditi samo na pripremi. Tokom prepodneva biće trčanja na stadionu, teretana i rad u sali, a uveče košarka. Prve trening utakmice su planirane tokom septembra. Sada se vidi da su nam treninzi juna dobrodošli jer bismo sada bili na početku - kazao je Boško Đokić.

trening Trening košarkaša Konstantina

Na prvom treningu bili su Vladimir Veličković, Vladimir Đorđević, Miloš Trailović, Mladen Vitković, Nemanja Gudžić i Danilo Tasić koji su igrali i prošle sezone, ali i Goran Ostojić iz Juniora, Filip Dumić iz čačanske Mladosti, Petar Despotović i Milovan Savić iz Metalca. Trebalo bi da se priključe uskoro i Dušan Ognjenović i Filip Đuran iz Radničkog FMP.

- Tražimo još 2 ili 3 pojačanja. Sada je navala igrača, svi zovu i nude se. Trebaju nam igrači na pozicijama 4 i 5, možda i 1 i 2. Sada sam zadovoljan sastavom, ali imamo još vremena. Svi su potpuno zdravi - kazao je Đokić.

Ekipa će ceo pripremni period odraditi u Nišu, a planirano je da se odigraju od 12 do 15 utakmica toko septembra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • zivka

    13:23 // 6. 8. 2012.

    Ovo je još jedna, a možda i poslednja, šansa za razvoj košarke u Nišu i stvaranje stabinog i jakog kluba. Svi uslovi su stvoreni - vrhunski sportski direktor i trener, dobar stručni štab, solidan tim i povoljan vetar od KSS. Međutim, ukoliko gradska vlast ne bude imala dovoljno sluha i ne obezbedi novčana sredstva, sve će pasti u vodu i ponoviće se sve što smo ranije već videli. Zato im poželimo sreću i mi verujemo u njih

  • miki mikic

    11:36 // 5. 8. 2012.

    samo napred momci

  • Dubioza

    20:24 // 4. 8. 2012.

    KK RADNICKI NIS! Samo za ove dusmane!

    • Nidza

      00:12 // 5. 8. 2012.

      16 ili 17 godina imas smem da se kladim

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: