Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:48, 3. 5. 2017.

| Sport

Počinje besplatna škola rolera

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Škola rolera
Bezbrižno uz zaštitnu opremu; Foto: Pixabay

Mališani koji žele da nauče da voze rolere, a možda počnu i takmičarski da se bavi ovim malo zapostavljenim sportom, moći će da iskoriste besplatan čas ovog vikenda, 6. i 7. maja od 17 sati, u niškom parku Čair.

Ciljna grupa su deca od 4 do 10 godina, ali se mogu prijaviti i oni nešto stariji; foto: Fejsbuk strana Sportski klub Oxigen Ciljna grupa su deca od 4 do 10 godina, ali se mogu prijaviti i oni nešto stariji; foto: Fejsbuk strana Sportski klub OxigenPoslednjih godina bilo je veliko interesovanje za Besplatnu školu rolera, pa su stoga u Sportskom klubu Oxigen, koji je organizator, ovog puta primorani da ograniče svakog polaznika na po jedan besplatan čas, s obzirom na to da je u planu da ovo bude tek prvi u nizu treninga.

Ukoliko nam vreme bude kišovito, iste aktivnosti prebacujemo za sledeći vikend kada bude lepog vremena, odnosno bez kiše. Zainteresovani mogu da dođu desetak minuta ranije na poligon kod mostića u Čairu, pripreme se, a roditelji će popuniti prijavu za ovu promo manifestaciju - kažu u klubu.

Od opreme su potrebni roleri spremni za vožnju, štitnici, kao i kaciga bilo kog tipa, kažu u klubu Oxigen, a treninge će voditi iskusni profesori fizičkog vaspitanja, kao i licencirani treneri i demonstratori Roler saveza Srbije.

Cilj je, kažu u klubu, da u ovoj letnjoj sezoni omasove roler sport u gradu i zemlji, ali i da se pripreme za sledeću takmičarsku sezonu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: