Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 13. 4. 2018.

| Sport

Počinje plej-of, Radnički u Beogradu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Caki Pavkov Radnički Čair
Radnički je Čukarički savladao na "Čairu" ove sezone, dok je meč na Banovom brdu završen remijem; foto: Vanja Keser

Serija od sedam utakmica koje će pokazati da li je za Radničkim uspešna ili neuspešna sezona, kako je okarakterisao plej-of golman Nišlija Mladen Živković, otpočeće duelom sa Čukaričkim u Beogradu, u subotu, 14. aprila od 15 sati.

Urkos tome što Radnički nije beležio sjajne rezultate u poslednjim utakmicama (1 remi, 3 poraza), Živković je siguran da njegova ekipa može da ostvari cilj i bude među 4 najbolje na kraju. On dodaje da je fudbal takva igra, da jedna utakmica može da podigne tim toliko da “zgaze sve do kraja”, a veruje da će za Nišlije to biti upravo ova u Beogradu.

Ono zbog čega smo trenirali sve ovo vreme i spremali se, upravo je taj trenutak došao, to je ovaj famozni plej-of koji mnogi osporavaju, ali sistem takmičenja je takav kakav jeste. Došlo je vreme da se vidi gde smo i šta smo. Sve ono što smo dosad uradili može da se stavi u stranu i ovih sedam utakmica će odrediti sezonu kao uspešnu ili neuspešnu - priča Živković.

Fudbaleri sa “Čaira” ovaj meč će igrati bez Riote Nome, koji je i dalje povređen, ali se trener Dragan Antić nada da će se oporaviti za dve nedelje i Aleksandra Jovanovića zbog crvenog kartona. Faliće igrač i među štoperima, jer je Antić, kako sam kaže, rešio da Radoša Bulatovića skloni iz prvog tima “zbog ponašanja na meču sa Napretkom u Kruševcu”.

Radnički ima dobar skor sa Čukom, tako da se nadam pozitivnom rezultatu. Neću pominjati utakmicu sa Napretkom, zato što smo tamo bili u katastrofalnom izdanju. Nadam se da će sutra ekipa da se promeni za 100 % i da da svoj maksimum. Mislim da su dobro radili igrači ove nedelje i da su spremni da iznesu taj teret - pozitivan je Antić.

Radnički i Čukarički su čitave sezone prilično izjednačeni. Zbog lošeg niza Nišlija u završnici osnovnog dela Superlige, Beograđanima je pošlo za rukom da ih preteknu na tabeli i ovaj deo takmičenja završe kao treći. Ipak, nisu blistali ni oni, jer su u poslednjih 5 mečeva samo jednom slavili.

Oni imaju neki svoj specifični način igre gde se jako dobro pomeraju kao ekipa i prosto teraju protivnika da izvuče maksimum kako bi se adekvatno suprotstavio. Ja se nadam da ćemo posle dužeg vremena uspeti da sačuvamo našu mrežu, što je jako važno za čvrstinu ekipe. Imali smo određenih problema u proteklom periodu što se tiče odbrane. Mislim na odbranu celog tima, ne samo momaka koji igraju najbliže meni - priča Živković.

Podsetimo, Nišlije su prvi deo Superlige završile na 4. poziciji, sa 50 bodova. Nakon podele bodeve, Čukarički ima bod više (26), dok su Spartak i Radnički sa 25 bodova izjednačeni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • BIVSI LEVI BEK

    10:01 // 14. 4. 2018.

    Znao je sp.dir.kakvo ponasanje ima Bulatovic.Recko je u pravu I svidja mi se sto svojom glavom razmislja.Dokle vise talova ,aman bre sp.direktoruuuu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: