Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 21. 12. 2018.

| Sport

Počinje sezona skijanja i klizanja u Pirotu, za vikend besplatno

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
Tokom zimskog raspusta besplatna škola skijanja
Tokom zimskog raspusta besplatna škola skijanja; foto: SC Pirot

Kapije gradskog skijališta i klizališta u Pirotu otvaraju se sutra za sve ljubitelje zimskih sportova, najavljuju iz Sportskog centra Pirot, a tokom vikenda ulaz će biti besplatan za sve posetioce.

Skijalište kod Planinarskog doma udaljeno je 12 km od Pirota, otvoreno je 2011. godine, a staza je namenjena početnicima i deci.

Direktor Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević kaže da je staza spremna da primi prve skijaše.

Dugačka je oko 300 m, pogodna je za decu koja žele da nauče da skijaju. Imamo i veštačko osnežavanjem i žičaru tipa "tanjir" - kaže Đorđević.

Kao i svake godine, tokom celog zimskog raspusta radiće besplatna škola skijanja za sve osnovce i srednjoškolce. Cena iznajmljivanja klizaljki 100 dinara Kreće klizalište sa radom; foto: SC Pirot

Sa njima će raditi profesionalni instruktori, takođe je obezbeđen besplatni autobuski prevoz iz centra Pirota do Planinarskog doma. Naravno i ski-pas se ne naplaćuje - dodaje direktor.

Inače, cena ski-pasa tokom sezone biće 150 dinara za odrasle i 100 dinara za decu, a do 8. januara biće promotivna akcija kada će jedna karta od 100 dinara važiti za skijalište, klizalište, ali i za zatvoreni bazen. Pirot je jedan od retkih gradova, smatra Đorđević, gde će ljudi moći istog dana da se kupaju na zatvorenom bazenu, a kasnije i da odu na skijanje.

A oni koji više vole da uživaju na ledu, moći će takođe od sutra da obuju klizaljke i posete gradsko klizalište kod Omladinskog stadiona.

Ulaz će tokom cele sezone biti besplatan, iznajmljivanje klizaljki je 100 dinara, a one se neće naplaćivati ovog vikenda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: