Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 7. 10. 2011.

| Sport

Počinje sezona za odbojkaše i odbojkašice

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok nis pripreme
Odbojkaši Niša

Ok Niš u nedelju, 9. oktobra od 18h dočekuje Novi Sad u prvom kolu Prve lige. Dan ranije, od 19h odbojkašice Studenta gostuju Železničaru na startu nove sezone.

Odbojkaši Niša protiv Novog Sada na startu sezone

Kao i prošle sezone, prvi rival niškim odbojkašima biće Novi Sad. Ipak, za razliku od tada, sada će Nišlije biti domaćini na startu Prve lige. Osim toga, promenili su se i sastavi ekipa. Niš je mnogo manje menjao, ali želja za pobedom je ostala ista. timovi se poznaju, neće biti mnogo iznenađenja, prošle godine svako je slavio u svom gradu.

- Radili smo u pripremnom periodu relativno dobro. Momci su dolazili redovno na treninge, odlično su radili. Novi Sad je dosta oslabljen, neki ključni igrači su im otišli. Ali, iako oni tvrde da su slabi, poznato je da Novi Sad uvek ima dobre mlade igrače i mislim da su jedna ozbiljna ekipa. Ne smemo ih potceniti - rekao je Žarko Stojadinović, trener Niša.

U sastavu Nišlija neće biti Dejana Milanovića zbog povrede, ali njegovu poziciju primača zauzeće poslednje pojačanje Uroš Marinković koji je i ranije igrao u Nišu. Utakmica je na programu u nedelju, 9. oktobra od 18h u sali Osnovne škole "Mika Antić".

Ostali parovi 1. kola:

08.10. u 20h Smederevo - Obilić
08.10. u 20h Dunav Volley - Đerdap
08.10. u 19h VGSK - Spartak (Su)
08.10. u 17h Borac - Sterija
08.10. u 16h Novi Pazar - Jagodina


Odbojkašice Studenta gostuju u Lajkovcu

Povratnik u Prvu ligu Student na premijeri ove sezone igraće u Lajkovcu protiv Železničara, jednog od favorita za ulazak u Superligu. Niške odbojkašice se ne plaše pojačanog Železničara koji je ove sezone doveo iskusnu Miu Vulović, doskorašnjeg kapitena pančevačkog Dinama i nekadašnje odbojkašice niškog tima.

- Naša ekipa je relativno kasno počela sa pripremama i ja sam relativno kasno došla. Ali, mogu da kažem da je atmosfera u timu odlična i da sam jako zadovoljna kako devojke rade. Mislim da će pravi rezultati doći tek za mesec dana, kada sve uklopimo. Neće nam biti lako u prvom kolu, Železničar se baš pojačao. Smatramo ovaj duel kao kontrolni meč gde ćemo videti na kom smo nivou - rekla je Dragan Sekulović, novi trener Studenta, nekada i igračica niškog kluba.

Utakmica u Lajkovcu biće odigrana u subotu, 8. oktobra od 19h.

Ostali parovi 1. kola:

08.10. u 16h Lazarevac - Radnički
08.10. u 17h Crnokosa - Klek
09.10. u 15h Novi sad - Jedinstvo (SP)
09.10. u 19h MD Zrenjanin - Poštar 064

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: