Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:04, 22. 9. 2011.

| Sport

Počinje sezona za rukometašice Naise

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
marija petrovic i suzana cubela
Marija Petrović i Suzana Ćubela na konferenciji za novinare

Rukometašice Naise na startu sezone gostuju Čačku u subotu, 24. septembra od 20h. Glavni cilj uprave i igračica opstanak u ligi.

Niške rukometašice kreću u novu sezonu dokazivanja i potvrde da su jedna od najboljih ekipa u Nišu. Prošle godine bile su u borbi za titulu, ove godine prvi cilj je opstanak.

- Posle mesec i po dana priprema počinjemo novu sezonu sa novim timom. Protiv Čačka očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. Čačak je favorit jer je domaćin, imaju iskusniju ekipu. Imali smo dobar pripremni period i 9 kontrolnih utakmica. Naisa ima mladu ekipu željnu dokazivanja, a na startu sezone očekujem dobru igru i povoljan rezultat - rekla je Vesna Petrović-Milošević, direktorka Naise.

Nakon napornih priprema i kontrolnih utakmica, rukometašice Naise krenule su u borbu u novoj sezoni u potpuno drugačijem sastavu. Dosta igračica je otišlo, ali je Naisa zadržala najznačajnijeg člana ekipe trenera Svetislava Jovanovića Belog.

- Ovo je neka nova Naisa, tu su neke nove klinke. Na dobrom smo putu da napravimo dobru ekipu za naredni period. Prvi pu radim sa potpuno novim sastavom. Prvi cilj nam je sada opstanak. Protiv Čačka očekujem kvalitetnu i borbenu utakmicu i da napravimo rezultat koji nam odgovara, a to je pobeda. Od igračica očekujem da budu maskimalno odgovorne i motivisane. Možemo da napravimo dobar rezultat ove godine, samo nam treba hrabrost, a devojke to znaju - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Naisa je ove godine kompletno promenila sastav, a pored mladih igračica iz Naisine škole rukometa, stigle su iskusnije Suzana Ćubela, Zorica Grujić, sanja Premović i Ana Kačarević. Suzana Ćubela je sigurno najiskusnija među njima, a ona veruje da Naisa može i više od borbe za opstanak.

- Kada sam došla u Naisu to je bio šok za mene. Uspela sam da promenim stvari ovde, da ove mlade devojke napreduju pored mene. Imamo velike šanse da ostvarimo cilj, a to je da budemo među prvih pet ekipa. Imamo realnih šansi za to - rekla je Suzana Ćubela.

Utakmica u Čačku biće odigrana u subotu, 24. septembra od 20h.

- Borićemo se od samog starta da ispunimo prvi cilj. Čačak ima slabiji sastav, daćemo sve od sebe da ih dobijemo - rekla je Marija Petrović, rukometašica Naise. 

Ostali parovi 1. kola:

Železničar Metal-Cinkara - Knjaz Miloš
Radnički Lepenica KG - MAX Sport
Bačka Palanka Nopal - Cepelin
Crvena zvezda - Jagodina
Zaječar - JP Radnički

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: